tirsdag den 2. april 2013

Babyforberedelser # 3

Jeg har købt en ny ammepude uden betræk, og nu har jeg så endelig fået syet et til den. Med de søde elefanter i den gule/orange udgave. Der skal sys et par stykker mere af andet stof, så jeg kan skifte, men det bliver ikke lige nu. Heldigvis er det nemt og hurtigt at sy ammepudebetræk, så det kan vel klares, imens babyen tager sig en lur? ;-)


_______________________________


I have bought a nursing pillow without the cover, and now I've made one. I really like the fabric with the elephants in yellow/orange.   


11 kommentarer:

 1. Så søt den var med de elefantene! En slik vil jeg også ha! :) Jeg må ut og handle litt slikt selv snart, slik at det er klart til babyen kommer. Koselig å kunne sy litt selv. :)

  SvarSlet
 2. Årh jeg er vild med det betræk! Tror også jeg vil købe mig en ny ammepude og betrække den til vores lillepige eftersom den sidste vi havde blev brugt til kollektiv hovedpude herhjemme... :P

  SvarSlet
 3. Kære Anna. Har sat din blog link på favoritlinie på min pc da jeg fandt din DIYog har været en trofast læser lige siden :) Det er dejligt at læse dine indlæg at se dine kreationer! Held og lykke med dine projekter :) Mvh Rasa

  SvarSlet
 4. Hvor er den blevet fin. Og sikke en masse du for produceret her lige inden deadline ;)

  SvarSlet
 5. Så fin:) Men enkel å sy..., jaja hjar fortsatt ca 10 uker på meg før jeg trenger en slik, kanskje jeg skal prøve å sy trekk selv..:)

  SvarSlet
 6. Finfin ammepute -nå kan den lille bare kommer til verden :)

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin! Man går aldrig fejl af de skønne elefanter ;)

  SvarSlet
 8. Det kan det sikkert - Men den du har lavet dig der er da også vældig lækker!

  SvarSlet
 9. og hvor er den fin, jeg skal selv i gang med at lave et til min lillesøster der venter sit første barn til oktober.

  SvarSlet
 10. Den er blevet rigtig fin med det betræk! Og sikke en fin idé at købe en uden og selv sy det. Sidst lavede jeg en helt fra bunden, med kreyer kugler som fyld, men det synes jeg ikke har fungeret så godt, så vil da finde sådan en der til næste gang, og så bare gøre som du, og sy et par betræk til den :)

  SvarSlet
 11. Hej Anna
  Jeg skal selv være mor for første gang til februar og er gået i krig med diverse redebygge-projekter. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken lukkemekanisme du har brugt til betrækket!? Jeg er ikke så pjattet med lynlås, har du andre ideer!?
  Hilsen Line

  SvarSlet