mandag den 11. marts 2013

Tre par babybukser


Tre par babybukser er i dag kørt gennem symaskinen. De er i str 50/56 og er tre varianter over samme mønster, som jeg baksede med i går (der skulle et par prototyper eller fem til, før jeg var tilfreds). 

Der kommer diy plus mønster (som pdf-fil) på alle tre - højst sandsynligt i løbet af ugen, når jeg har fået rentegnet og scannet mønstret.

Da vi fik Lara, havde vi næsten kun tøj i str 62, da alle havde fortalt os, at vi endelig ikke skulle købe tøjet for småt. Men hun var kun 50 cm og svømmede i tøjet de første 4-5 måneder. Det kommer ikke til at ske igen. Min lille dreng får tøj, som passer ham. Så må vi bare håbe, at han ikke er en klippert på 55 cm ;-)

Frottebukserne er nemme og hurtige at sy. Det er jerseybukserne med løven såmænd også, men der er selvfølgelig lidt mere arbejde i det, når der er lommer. Babybukser må godt være simple og uden for mange dikkedarer, synes jeg. 

Til gengæld har jeg brugt forholdsvis meget tid på at tage billeder af dem. For nej, hvor jeg hader at fotografere bukser - de ser bulede og ujævne ud på billeder, synes jeg! Det endte med disse på en noget krøllet baggrund - håber du kan danne dig et indtryk på trods af det. 


____________________________


I have made three pairs of baby pants today. They are for my little baby boy and therefore very small (size newborn). I have made the pattern myself, and I am quite content with it. In a few days I'll post a tutorial and pattern (as a pdf-file) on my blog. They are easy to sew and a wonderful maternity gift, I think.   24 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte - jeg er især vild med dem med løven :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine - Jeg venter også en lille dreng om 14 dages tid, og jeg har en god blanding af str. 56 og 62, så er der lidt af hvert uanset hvor stor drengen er når han kommer ud :-)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle skønne bukser. Jeg er helt vild med løven. Det er virkelig en skøn detalje som jeg også må kunne lave af det strygestof, jeg købte af dig.
  Det er aldrig til at vide hvor små/store de er. Men sikke en god ide at være godt dækket ind.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Åh dem med løven er seje... Min baby må ha sådan et par når den kommer til august. Vi arver gerne :P

  SvarSlet
 5. Altid dejligt med en "velklædt baby". Super søde bukser.... til en heldig lille dreng....

  SvarSlet
 6. Hold op de er små :)
  Så fine Anna, og frotté er da bare lige sagen!

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde! :)
  - og hyggelige. Og hvor minder de sidste mig meget om Bamse :)

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare fine :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 9. For some lucky babies :) xo

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare skønne. -Og små... :)

  SvarSlet
 11. Hvor er de fine.
  Det er så spøjst med det tøj!
  Mine 2 piger startede i str. 50 og hoppede så nærmest over str. 56
  Lillebror startede i str. 56 sprang nærmest over str. 62 og nu 4 mdr. gammel har jeg lige fundet str. 74 frem.

  SvarSlet
 12. Flotte bukser! Det nye familiemedlemmet kommer til å bli utrolig stilig! Gutt nummer to var 55 cm og tulla vår 54 cm da de ble født, så vi måtte nok hatt en større størrelse :) Erfaringen nå er som over; 4 mnd og str 74...

  SvarSlet
 13. Du er simpelthen bare så dygtig altså... Jeg er også helt pjattet med det første par - og så måtte jeg lige smile af Saras bamse-kommentar :)

  SvarSlet
 14. Hvor er det bare nogle lækre bukser. Og hvor er den løve stadig bare sindsygt flot lavet. Kh Maria

  SvarSlet
 15. Nårh hvor er de søde. Han bliver så fin jeres lille dreng :-)

  SvarSlet
 16. Hvor er de søde <3 Når jeg bliver gravid igen, skal jeg HELT SIKKERT sy et par af dine fine sager herindefra. Babyfutter og pusletaske står også på listen ;-)

  Min søn vejede 3900 g og var 54 cm lang da han blev født, men alligevel var str. 56 for stort til ham! Lidt, men godt i alle størrelser, skal vist være min strategi.

  SvarSlet
 17. TUSIND TAK for jeres søde kommentarer:-) Ja, der er meget forskel på nyfødte babyers størrelser, og det skal sikkert vise sig, at han er en del større end Lara (og derfor ikke når at komme i de små størrelser, som jeg nu har forberedt til ham).

  KH
  Anna

  SvarSlet
 18. Hvor er det nogle skønne bukser :-) så hyggeligt at gå at forberede sig på babys ankomst :-)

  SvarSlet
 19. åh de råd fik jeg også om tøjet, hvilket resulterede i at vi hjem til alt for meget alt for stort tøj!

  SvarSlet
 20. Skønne bukser! Jeg er især vild med det sidste par - frotté er så lækkert :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 21. Og i øvrigt med hensyn til størrelsen på babyer, så var mine hhv. 57 og 54 cm lange og de brugte da alligevel str. 50 i et par uger og derefter str. 56 i et par måneder. Så selvom man får store babyer duer det ikke rigtigt det der med kun at have str. 62, synes jeg ikke :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 22. -Hvor har du mon købt frotte? Synes det er svært at finde..

  SvarSlet