søndag den 10. marts 2013

Små påskekurve

Lara og jeg har brugt søndag eftermiddag på at lave påskepynt. Kurvene her med små kyllinger og æg har jeg lavet - en anden dag viser jeg Laras projekter. 

Påskepynten er nem at lave selv. Kurvene har jeg købt hos Terapi Hobby i Hasselager (udkanten af Aarhus), men de kan også fås her. Dem har jeg så malet i forskellige pastelfarver. Det havde nok været nemmere at spraymale dem, men nu var det almindelig maling, jeg havde på hylderne. 

I bunden af de høje kurve har jeg foret med vat. Og så har jeg klippet et stykke orange eller lyserød blonde, som jeg har limet på. Til sidst har jeg pyntet med chenille kyllinger, kunstige blomster og æg. Det hele er limet på med klar universallim. Kyllinger og kunstige blomster har jeg fundet i Tiger (blomsterne sat på et kunstigt mini-græstæppe, som Tiger har i butikkerne lige nu). Æggene er små sukkeræg. 

Kurvene skal hænge i vinduerne, regner jeg med. Her kan jeg jo få luftet lidt af mine mange farvestrålende bånd :-)


____________________________


I have made Easter decorations with Lara today. The small baskets are decorated with chenille chickens and sugar eggs. I have painted the baskets in different colours, before I decorated them. 
Now we're ready for Easter! 6 kommentarer:

 1. You put me into such an Easter mood now! ;)

  SvarSlet
 2. Hvor ser de bare så søde ud alle sammen. God idee at lave forskellige små kurve.

  SvarSlet
 3. Ren hygge. De minder mig om min barndom - de kyllinger og likøræg.

  SvarSlet
 4. Koselig påskepynt, og kjekt å kunne lage noe sammen med de små :) Det blir en riktig fin påske hos dere!

  SvarSlet
 5. Rigtig rigtig god idé til årets påskepynt! Jeg har allerede været inde og bestille nogle små kurve på nettet, for tænker, at jeg vil bruge din idé - tak for det!

  :-) Ann-Katrine

  SvarSlet