tirsdag den 26. marts 2013

Retrosengetøj til salg

Vi har for meget sengetøj, så derfor kommer lidt af det til salg. Det drejer sig om de to voksen sengesæt, som du kan se på billederne herunder. Af hvert sæt har jeg to stk.

Om du har lyst til at bruge dem til syprojekter eller som sengetøj, er jo op til dig - men her er rigtig meget retrostof for få penge!


Sæt nr. 1:

Et skønt lilla/gult retroprint, som er i en rigtig god stand alderen taget i betragtning. Det er ikke forvasket eller tyndslidt, og der er selvfølgelig heller ikke pletter eller huller. 
Hovedpudebetrækket er i den tyske størrelse - dvs. en del større end et dansk hovedpudebetræk. Du kan enten sy det ind eller bare bukke det ind under hovedpuden.

Jeg har to sæt. Hver sæt (dvs. dynebetræk og hovedpudebetræk) koster 275 kr. 
UPDATE: SOLGT

 Sæt nr. 2:

Dette er noget af mit yndlingsretrostof - jeg synes simpelthen det er så fint! Desværre er betrækket ikke i så god stand - det er forvasket i farverne og ret tyndslidt visse steder. Jeg har ikke fundet nogle huller, men kan ikke love noget. 
Det sælges derfor også rigtig billigt.

Jeg har to sæt. Hver sæt (dvs. dynebetræk og hovedpudebetræk) koster kun 100 kr.
Hovedpudebetrækket er større end et dansk hovedpudebetræk, da også dette sæt er tysk.  
UPDATE: SOLGT

Hvis du er interesseret, så skriv en mail til akjoensson@hotmail.com. 


______________________________


I have these two set of beddings for sale. They are from the 60ties or 70ties. Please contact me, if you're interested. 1 kommentar: