onsdag den 13. marts 2013

Portrættet på væggen

Til blogtræffet modtog jeg en flot gave af Trine. Hun havde tegnet Lara efter et af billederne på min blog. Jeg blev meget rørt over at modtage en sådan gave, for det er et stort arbejde at tegne et portræt i den kvalitet, som Trine tegner, men også fordi, at jeg synes, hun har fanget min datters personlighed rigtig godt i dette billede. 

Jeg havde i det hele taget slet ikke ventet at modtage så fine værtindegaver fra de andre bloggere - de kan i øvrigt ses her.   

Portrættet er nu kommet i glas og ramme og har fået en plads på væggen ved vores turkise vitrineskab, som endnu er tomt (det skal have et par omgange maling mere, før det har den glans, vi gerne vil have).    Jeg mangler stadig at hænge svalen og dens venner op ved siden af sommefuglen, men så skal det nok også blive et flot hjørne. 

Trine har lige nu en giveaway i gang, hvor du kan vinde et portræt efter eget valg:
Klik på billedet, hvis du vil hen til giveawayen._________________________


Trine has made this beautiful portrait of my daughter Lara. I think she is very talented, and I wish I could draw like her. Instead I am enjoying her portrait of Lara, which now has found a place on the wall. You can win a portrait on Trines blog - you can find the giveaway right here8 kommentarer:

 1. Det portræt er bare så fint! Trine er virkelig dygtig og jeg satser helt klart på at vinde den giveaway;-) Rigtig fin farve på ramme og skab.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Det er simpelthen den smukkeste tegning jeg længe har set - du er så heldig at modtage så fantastisk en gave :o)

  SvarSlet
 3. Hvor hænger den godt der i den (super flotte!) blå ramme op til skabet, sammen med sommerfuglen. Det er sødt af dig at lave et indlæg om den - og jeg er rigtig glad for din modtagelse af den :-)
  Ha' en god dag (forhåbentligt uden sygdom?!).
  Kh. Trine

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen bare så smuk en tegning, tænk at der er nogen der har så stort et talent. Jeg kan ikke engang tegne en tændstisk mand. Lækker farve på både skab og ramme. Kh Maria

  SvarSlet
 5. Ja en super flot tegning, Trine er jo bare så dygtig, og jeg tror vi er mange som gerne ville vinde denne flotte give away inkl. mig selv:-)

  SvarSlet
 6. helt sikkert en ad de dygtigste tegnere jeg er stødt på! satser også en hæl og en tå på den give away ;)

  SvarSlet
 7. Det er en vildt flot tegning, du har fået. Og hvor hænger den fint på sin plads :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet