fredag den 29. marts 2013

Ordnung muss seinI dag har Lara været hjemme hos sin mormor og morfar, Jonas har - surprise surprise - lavet børneværelser, og jeg har taget den med ro. Men ikke mere med ro, end at jeg har fået ordnet mine mønstre - et hængeparti, som jeg har haft i tankerne længe.

Udover sortering af mønstre har mine 13 kassetter nu endelig fået mærkesedler (lavet af retrotapet), så jeg kan se, hvad der er i dem. Min oprindelige tanke var, at kassetterne skulle males, men det må blive en anden gang. Mærkesedlerne er sat fast med dobbeltklæbende tape, så de kan fjernes senere.

Det er skønt at kunne vinke dette projekt af, for længe har mit syrum flydt med mønstre, som manglede at komme på plads.


_________________________


It has been a quiet day for me - Lara has been visiting her grandparents and Jonas has been painting the child's rooms. I haven't been doing that much, but I have sorting my sewing patterns and making labels, so I know where to find them. The labels are made of vintage wall paper. 15 kommentarer:

 1. Det er dejligt med nyskabt orden :) Selv har jeg også været i bund med skabe og skuffer på det seneste - det giver sådan en ro at vide nogenlunde, hvad man har.

  Og det er da helt vildt at du har så mange mønstre i øvrigt ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Jeg har også sorteret i denne ferie. Først skabe med tøj, så sengetøj og igår gik jeg igang med mine mønstre.

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud.. og jeg er faktisk lige i gang med at sortere i alt mit krea, da vi har rykket rundt i værelserne.

  Så den ide kommer jeg nok til at låne, når jeg kommer til mønstre og andet papir-krea. :o)

  SvarSlet
 4. great idea, i love all those beautifull wall papers,you cannot find those in holland for a good price thow, pitty
  i gues a just have to enjoy lookong at yours

  SvarSlet
  Svar
  1. Have you been looking at Kitch Kitchen in Amsterdam? When I was there, they had the most beautiful retro wallpapers, and at very reasonable prices as well. I have been longing to go there again ever since, so maybe it is worth a visit. :)
   - Julia

   Slet
 5. Det ser super godt ud, kunne være en idé jeg skulle låne, mine mønstre trænger til orden...
  Kh Lena

  SvarSlet
 6. Så fint det ble - elsker tapetene mot trefargen.
  Jeg rydda i mine mønster på onsdag, men jeg har nok ikke så mange mønster som deg. Jeg har to permer :)
  Fin påskeaften til deg :)

  SvarSlet
 7. Sikke en lækker orden du fik på sagerne - Det må være en lettelse et eller andet sted :0)

  SvarSlet
 8. Orden er roden til alt godt - det ser roligt, lækkert og inspirerende ud ;O)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare flot...... jeg fik sat i ringbindet for et stykke tid siden....så nu an jeg finde mønstrene inden inspirationen forlader mig igen.... God påske....

  SvarSlet
 10. Hvor skønt!

  det er lige det jeg også skal tage mig sammen til at gøre og jeg har faktisk lovet mig selv at det skulle være her i påsken... Nu er der jo kun et par fridage tilbage inden påsken er slut, så det kunne være at jeg skulle til at komme i gang...

  SvarSlet
 11. Hej Anna.
  Hvor ser det skønt ud. Dejligt med orden på sagerne. Håber du har det godt, og nyder graviditeten :D
  Knus Julia

  SvarSlet