søndag den 24. marts 2013

Næsten færdige illustrationer
 
Imens Jonas maler Laras værelse (hvilket jeg jo af gode grunde ikke kan være med til), hygger Lara og jeg. Lara maler i sin malebog, og jeg har fået ro til at lave illustrationerne færdige, som skal bruges til en barnevognsrand (nok nærmere på legetæppet frem for i barnevognen). De mangler nu "bare" at blive zigzagget og syet sammen med bagside. 

Sneglen er inspireret af Sebras kollektion (de har en fin snegl på en melamintallerken), og hunden og løven er fra Lis Paludans 60er bog "Broderier i farver". Resten er fri fantasi. Jeg er ret tilfreds med dem, især elefanten og påfuglen. I næste uge får jeg dem scannet, så I kan få dem som pdf-fil. 


_________________________


While Jonas is painting the child's room I am finishing the illustrations for the baby boy. I think they are going to be really great, especially I like the peacock and the elephant. 18 kommentarer:

 1. Hvor er de super søde.......... Jeg er vild med hunden....... (og alle de andre). Heldige lillebror....

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare flot ud. Glæder mig til at sr det færdige resultat

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare flot ud. Glæder mig til at sr det færdige resultat

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen bare for sejt gået! Jeg havde overvejet at lave noget lignende til vores lille ny, men jeg er slet ikke noget nær så god til den slags som du er :D Det bliver bare SÅ flot! Er vild med det :D
  Rigtig god søndag...

  SvarSlet
 5. Hvor bliver den fin, jeg havde også planer om at lave sådan en med min første, men nåede det aldrig!

  SvarSlet
 6. Åhh så fin den bliver - Jeg bliver jo næsten misundelig ;0)

  SvarSlet
 7. Kjempeflotte! Heldige minien som får noe så flott å se på :)

  SvarSlet
 8. Hvor er de flotte. En heldig baby der får lov at nyde synet af de søde billeder

  SvarSlet
 9. Elsker dem totalt! Noe av det fineste du har laget - stoffene bak sammen med de fine figurene er bare så flotte! Heldige lille gutten (drengen) som snart kommer :)

  SvarSlet
 10. Meget flotte og lige i din ånd!

  SvarSlet
 11. jeg melder mig i koret - hvor er de super flotte, og jeg synes du har valgt gode baggrunde, til figurerne og farverne.

  SvarSlet
 12. Ih, de er så fine allesammen!!!

  Kh. Betine

  SvarSlet
 13. Wow - de er så fine alle sammen! Er vild med baggrundene og kontrasterne. Hunden er vildt sød. Tror også at jeg har den bog liggende i gemmerne i Danmark. Jeg synes også at de er rigtigt fine dem du selv har tegnet :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 14. Sikke nogle dejlige motiver, nu kan jeg ikke sy, men ideen må kunne bruges i karton også, i rammer på væggene i børneværelset - tak for inspiration. Kh Maria

  SvarSlet
 15. TUSIND TAK for jeres søde kommentarer! :-)
  Maria - super god ide med at bruge illustrationerne til andet end syning - den bringer jeg videre, når jeg får lavet min diy.

  Kh
  Anna

  SvarSlet