tirsdag den 12. marts 2013

Min ensomme svale søger en mageFor længe siden vandt jeg en Liebe svale i en giveaway, og nu skal den op på væggen. Det der med at få ting op på vores vægge er i det hele taget et af mine barselsprojekter - nu synes jeg nemlig, at vi har set på hvide vægge længe nok.

Men jeg har fundet ud af, at man ikke kan købe en enkelt svale, men derimod skal købe hele fire svaler på een gang. Det er mere end jeg har brug for. Så nu søger jeg i første omgang en her i blogland. Måske du har købt svaler, men kan undvære en, som jeg må købe af dig? Allerhelst i blå, mint eller sort - men andre farver kan også have interesse. 

Skriv en mail til mig på akjoensson@hotmail.com, hvis du har en svale i overskud! 


____________________________


I am seeking a porcelain swallow like the one on the picture. It's a danish design, and I find them very beautiful. One of my (many) maternity projects is to decorate our walls - I think we have been living with white walls long enough. 9 kommentarer:

 1. Du kan købe dem enkeltvis hos butikken 'ting' i silkeborg, de har også en netbutik :-)

  SvarSlet
 2. Anna lige pt har de udsalg og har dem enkel i valgfri str i 4 farver til 50 kr stk. Jeg vil meget gerne tage ned i liebe og kigge for dig og købe og sende hvis du ønsker det! Du kan bare sende mig en mail hvis det er:)

  SvarSlet
 3. Den er så fin :-) Kan godt forstå den skal have en mage! -Håber du finde en lækker en af slagsen ;-) Go dag!

  SvarSlet
 4. Hej Anna
  Jeg var forbi Liebe shoppen i Kbh igår og der sælger de alle svalerne på udsalg til 50 kr. Har du brug for en enkelt kan jeg godt tage forbi og købe en til dig.
  Du kan bare sende mig en mail hvis det bliver aktuelt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov altså de sælger dem enkeltvis til en 50'er. Så lige Mini Ministeren kom mig i forkøbet :) men tilbuddet står nu ved magt anyways.

   Slet
 5. Hej Anna, har fået en enlig svale i julegave. Indkøbt i den Decorate, der ligger på hjørnet af Norsgade inde i Århus. Den anden Decorate ved Bruuns sælger dem ikke enkeltvis mærkeligt nok.

  SvarSlet
 6. TUSIND TAK for jeres feedback! :-) Jeg kommer simpelthen ikke nok i indretningsbutikkerne, så jeg ved den slags. Dejligt, at der er flere muligheder. Tina (miniministeren) har været så sød at tilbyde at gå forbi Liebe i Kbh og købe et par stykker til mig.
  GODT jeg ikke bestilte en hel pakke - for det var jeg lige ved!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Jeg har en lyserød hvis det er, jeg gerne vil sælge:-)

  SvarSlet