torsdag den 14. marts 2013

Gaver fra Blogland

I de seneste uger har jeg modtaget nogle fine gaver fra blogland, og de fortjener selvfølgelig at blive vist frem på min blog.

Emilie gav mig til blogtræffet en fin suttekæde i blå, men nu har hun også hæklet en suttekæde i brune farver. Da jeg jo hverken er et hækle- eller strikkemenneske, er det en rigtig dejlig gave at modtage - nu har jeg to suttesnore til den lille dreng, så mon ikke det kan gå?

Maria, som er ret ny i blogland, har sendt mig to lækre stykker retrostoffer. Hun har en stor retrostofsamling, som hun også sælger ud af på Trendsales (og måske via bloggen? Man kan i hvert fald spørge hende). Hun synes, efter at have læst dette indlæg, at jeg skulle have stoffet i en anden variant, og det er jeg super glad for, for jeg har kun en lille bid af denne farvesammensætning. Og det grønne stof med æbler - mon ikke det kan blive til noget til min lille dreng? 

Sidst, men bestemt ikke mindst, var jeg den heldige vinder af 2. præmien i Rakels giveaway. Den er lavet i samarbejde med Mette Kirkesjovs skønne webbutik, og her vandt jeg masking tape og søde honeycombs. Det er første gang, jeg skal lege med masking tape - det skal nok blive sjovt!
Besøg Mettes webshop her - der er masser af skønne ting!


___________________________


In the last couple of weeks I have received some wonderful gifts from other bloggers. Emilie has made a pacifier holder for my little baby boy, and Maria has sent me some wonderful retro fabric. Last but not least I won a giveaway at Rakels blog. The prize was masking tape and honeycombs from Mettes web shop. You should visit this web shop - there are a lot of wonderful things!5 kommentarer:

 1. Fine sager Anna, og en lille dreng læser jeg... Hvor er det dejligt:-) hvor langt er du efterhånden?? Tror jrg er lidt misundelig.... Men glæder mig til at følge det hele.

  Noget helt andet... Det kan godt være du ikke lige strikker og hækler... Men du er vanvittig dygtig ved symaskinen:-)

  Ha en dejlig dag.... Håber i efterhånden er helt på plads:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise

   Tak for din hilsen og pæne ord om mine sykundskaber :-) Jeg har fire uger endnu, før jeg når min termin - men nu må vi se, om han vælger at komme før eller efter terminen:-)
   Vi er absolut ikke på plads, men arbejder på at komme det. Lige nu er det børneværelser, som bygges på loftet. Jeg håber, at de bliver klar, inden babyen kommer - ellers skal vi have Lara i soveværelset, og det er nu ikke så praktisk, når vi også skal have babyen.
   Også en dejlig dag til dig:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hvor er det bare en sygt kær suttekæde! Jeg har efterhånden også en del hjemmehæklede og strikkede suttekæder. Elsker at få hjemmelavede ting! Jeg er åbenbart ikke oppe på beatet.. Hvad er 'honeycombs'?? Lyder som noget man kan spise, men et eller andet siger mig, at jeg er helt galt på den ;) Tillykke med den lille dreng, når det engang skal være. Ved I hvad han skal hedde??

  Mvh Kia

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kia

   Jeg kendte dem heller ikke, de dersens honeycombs, men det er små figurer, som har maver eller hoveder af silkepapir og som bliver tredimensionelle, når du folder dem ud. Søde på børneværelset:-)
   Vi ved endnu ikke, hvad drengen skal hedde og har faktisk ingen navne på bedding. Nogle forslag?

   Kh
   Anna

   Slet