mandag den 18. marts 2013

Flere strygestof-modeller


Jeg var til barnedåb i går, og der fandt jeg rigtig meget inspiration til nye strygestofskabeloner. Det var såmænd gavepapiret, som havde så mange fine illustrationer. Og i dag har jeg forsøgt at få dem omsat til strygestof. Der skal stadig lidt arbejde til, men så skal de nok også blive rigtig gode. Og senere på denne uge udgives de sammen med resten af mine skabeloner som pdf-fil her på bloggen - til glæde og gavn for alle jer andre.


_________________________


I have made some new stencils to my "ironing fabric". Later this week you'll find all my stencils as a pdf-file on my blog. In this way, you can use my stencils for your own needlework. 14 kommentarer:

 1. They are all adorable! I think the fox is my favorite! My little girl loves the snail the most :) xo

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Glæder mig til skabelonerne ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare hammer fine!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Hvor har du været produktiv - de er alle meget fine. Jeg er så glad for det strygestof jeg købte af dig - jeg har mest brugt det til t-shirts til min dreng på 6 år - så er det nemt lige at pimpe en kedelig t-shirt fra h&m.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. De er så fine - dejligt man kan finde inspiration hvor man måske mindst venter det :)

  SvarSlet
 6. Det bliver så godt - Jeg glæder mig til jeg kan komme igang med at eksperimentere med mit strygestof...
  Jeg ser jo så mange skønne kreationer med det, rundt om i blogland

  SvarSlet
 7. Ih, hvor er de fine! Og et godt eksempel på at man kan finde inspiration stort hvor end man kigger, hvis blot man har krea-brillerne på ;)

  SvarSlet
 8. Det er sjove steder man ind i mellem bliver inspireret. De nye dyr er også bare så flotte.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 9. Ih hvor er de flotte! Jgeg har ikke brugt strygestof længe, men måske jeg snart skal i gang med det igen :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 10. Å, så mange fine figurer du har laget! Jeg gleder meg til å ta i bruk strykestoffet jeg kjøpte av deg for litt siden. Har ikke kommet i gang riktig enda, men det skjer nok snart...

  Beste hilsen fra Solveig

  SvarSlet