lørdag den 9. marts 2013

En lille løve og en blå hund
En lille løve i gul og orange og en lille blå hund har set dagens lys. Er de ikke søde? Illustrationerne har jeg fundet i min nye 60er-broderibog, som jeg har modtaget af Trine. De er klippet ud af strygestof og skal pynte lommerne på to par babybukser, som jeg er ved at kreere til min lille dreng. 

Jeg planlægger at lave en diy samt mønster på babybukser i str. nyfødt, for sådanne bukser mangler jeg et par stykker af. Tøjet i de helt små størrelser er i dag sorteret og lagt til vask - det er utroligt, at der nu kun er lidt over en måned til, at vi får endnu en beboer i huset :-)


_________________________


I've made a lion and a dog out of my "ironing fabric". They are supposed to be pockets on baby pants, which I am planning to make to my baby boy. He arrives in about a month -  the time is going so fast! 19 kommentarer:

 1. Ej de var da utrolig søde. Har du klippet eller skåret dem ud? Det er ikke altid at det bliver så pænt med en ssks, synes jeg. Måske jeg bare skal have en ordentlig saks?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane

   Jeg har såmænd bare klippet dem ud med en spids papirsaks. Klipper man langsomt og med omhu kan det godt lade sig gøre at få dem pæne, synes jeg.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Der er super flotte:-)
  God weekend!

  SvarSlet
 3. Jeg kan heller ikke få figurerne så pæne. Er der et "hemmeligt" trick ?

  SvarSlet
  Svar
  1. At klippe med en spids, skarp saks - det er hvad jeg gør:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Smart idé. Det skal nok blive nogle skønne bukser.

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er de søde og pæne. Hvordan har du dog lavet dem så fine?

  SvarSlet
 6. Jeg er vilde med dem! Er det ikke svært at klippe så fint og småt i det stof? Jeg er selv i gang med et par bukser til min Elias, men små er de ikke just, da den næste størrelse han vokser op i er 92! Så er det godt, at der er nogle små størrelser undervejs i vennekredsen ;)

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine, og hvor bliver det da hyggeligt med den lille ny, der snart kommer til verden. Bliver næsten lidt skruk hihi....
  Kg Mette

  SvarSlet
 8. Hvor er de fine, Anna - jeg er også imponeret over, hvor fint de er klippet ud! Jeg har endnu ikke turdet kaste mig ud i avancerede figurer, men man får da blod på tanden når man ser disse!
  Kh. Trine

  SvarSlet
 9. du er simpelthen så sej til at finde de rigtige motiver - er især helt vild med løven :)

  SvarSlet
 10. Genialt fundet på, Anna! Dejligt at du allerede har haft glæde af bogen :-)
  Hvor er det bare skønt og spændende for jer med det kommende nye familiemedlem.
  Det er så skønt at se sin store, lille pige med babykærlighed og stolthed i øjenene. Det er virkelig noget at se frem til ;-)

  SvarSlet
 11. Virkelig fin. Jeg vil blive meget glad foe en diy

  SvarSlet
 12. Årh, hvor er det dejligt at du er begyndt at lave drengetøj. Lækkert inspiration - glæder mig allerede til det fremtidige ;o).

  Og ja tak til en DIY på babybukser, det kunne skabe glæde i barselsgaverne.

  God søndag!

  SvarSlet