onsdag den 6. marts 2013

En 50er kjole på vejI sidste uge syede jeg en ny 50er kjole i dette skønne stof - og her er så et detaljebillede af krave og ærme. Der mangler stadig knapper, usynlig lynlås samt bælte - men så snart det er ordnet, skal der nok også komme billeder af hele kjolen:-)

Det har taget mange timer at sy kjolen, for jeg besluttede mig for at helfore den - og det er altså næsten dobbelt arbejde. Men jeg tror, at den ender med at blive rigtig lækker. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvorvidt jeg kommer til at passe den, for jeg måtte tage en del ind i nederdelen for at få overdelen til at passe, da de to dele skulle sys sammen - og det burde jeg ikke skulle. Jeg ved ikke helt, hvad der er sket undervejs. Men hvis jeg ikke kan passe den, må den jo finde en ny ejer.  

Egentlig er det lidt skørt at sy en sådan kjole, nu hvor jeg ikke kan passe meget andet end kjoler i strækstof - og det har også været problematisk ikke at kunne passe den undervejs. Men jeg har sådan glædet mig til at sy den, og derfor blev det også mit første store barsels-syprojekt. Og inden længe er jeg vel i stand til at komme i en sådan sag igen? ;-) Jeg glæder mig utroligt meget til at kunne hoppe i mine 50er kjoler igen.


_________________________


Last week I made this 50ties dress. It is supposed to be for myself, but I can't fit it right now, because I'm pregnant. But in a while I'm sure I'll fit it and my other 50ties dresses:-)

The fabric is wonderful - I have shown it before in this post. The dress is not finished yet, and therefore you'll only get a close-up of the collar. But I promise to show the whole dress as soon as it is ready.    


10 kommentarer:

 1. Den ser rigtig flot ud :)

  SvarSlet
 2. så fin Anna. og selvfølgelig kan du komme i dine smukke kjoler lige om lidt igen :) Jeg drømmer også om det, hihi,
  kh kirsten

  SvarSlet
 3. Så smuk Anna, og ikke mindst lækkert stof.

  SvarSlet
 4. Skønt stof. Glæder mig til at se det færdige resultat!

  SvarSlet
 5. Kan ikke vente med at få det endelige resultat at se!

  SvarSlet
 6. Det er da det smukkeste stof jeg længe har set :D
  Den skal nok blive rigtig flot, og jeg er heller ikke i tvivl om at du nok skal kunne passe den igen snart :)

  SvarSlet
 7. Det hadde blitt en utrolig flott barselkjole! Det finne så altfor lite stilig til gravide og ammende, synes jeg. LIker stoffet veldig godt. Ser frem til å se hele kjolen :)

  SvarSlet
 8. Helt nydelig kjole - herlig mønster og farger! Gleder meg til å se hele kjolen.
  Når venter du den lille?

  SvarSlet
 9. Utrolig lækkert stof.
  Jeg glæder mig til at se hele kjolen!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet