lørdag den 23. marts 2013

Det går fremad

Det går fremad med børneværelserne. Her et par billeder fra Laras værelse, som selvfølgelig har første prioritet - vores babydreng kommer alligevel ikke til at benytte sit foreløbigt. 

På den ene væg har Jonas i dag sat det skønneste retrotapet op. Det er efterhånden flere år siden, at jeg købte det - og det er skønt, at det nu endelig finder sin plads i huset. Døren er også kommet på plads - sådan da. Og nu skal der males, inden der kan flyttes ind. Det endelige resultat skal nok blive rigtig godt - det er jeg sikker på! 


_________________________


This weekend we are making the child's rooms. Especially Lara's room, which we hope to finish before the baby boy arrives. Today Jonas papered the walls with the most wonderful vintage wallpaper. I think it's going to be a wonderful room!11 kommentarer:

 1. Er dybt misundelig på det tapet!! Elsker farvesammensætningen af gul og blå:-) glæder mig til at nyde det færdige resultat!

  SvarSlet
 2. The wallpaper is really really beautiful!!! :) xo

  SvarSlet
 3. Hold nu op, hvor er det flot det tapet, Anna! Jeg synes, vintage tapeterne har en tendens til at enten blive for nuttede eller 'mormor', men det her har lige nøjagtig kant nok med de store blomster og den atypiske farvesammensætning til, at det er helt fantastisk i mine øjne.

  Ps. Skylder dig og ti andre svar på sms - jeg er lidt uorganiseret for tiden - men du skal nok høre fra mig :)

  Kh

  SvarSlet
 4. Sikke noget wow´ish tapet. Det er så meget dig!

  SvarSlet
 5. Sikke et fantastisk tapet! Jeg glæder mig vildt meget til at se det endelige resultat. Hvor må det være en skøn følelse at bruge sit fine tapet på sit helt eget hus!

  Det lyder i øvrigt som en rigtigt god prioritering at få styr på den kommende storesøsters værelse før lillebrorens :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Det er virkelig fint. Glæder mig også til at se hvordan værelset kommer til at se ud!
  :-) Edith.

  SvarSlet
 7. Det er godt nok flot! Glæder mig til flere billeder af værelset. :)

  SvarSlet
 8. Wauw hvor ser det bare SUPER lækkert ud Anna. Du har sgu go´ smag :)

  SvarSlet
 9. For pokker et smukt pigeværelse I er ved at få skabt!

  SvarSlet