fredag den 22. marts 2013

Barnevognsrand undervejs
I går aftes hyggede jeg mig med at lave illustrationer til en barnevognsrand, som gerne skulle blive lidt mere personlig end den, vi har fra Lamaze. Den skal bruges til legehjørnet, og jeg håber, at min lille dreng vil blive lige så begejstret for den, som Lara var for sin Lamaze. Hvis ikke, så må Lamazen jo frem igen ;-)

Det blev til syv søde illustrationer, som nu skal klippes ud og applikeres på retrostof. Jeg laver en diy undervejs og får scannet illustrationerne ind, så I kan få dem som pdf-fil. De kan jo bruges til bde puder, sengetøj, billeder, stofbøger mm. Jeg ved godt, at jeg er et par diys og pdf-filer bagud (bl.a. på babybukser, pipingbånd i trøjer og skabeloner til strygestof) - jeg lover, at de nok skal komme i den nærmeste fremtid!

Weekenden står i børneværelsernes tegn, for nu er der altså ikke lang tid til termin. Og det kunne nu være rart, hvis Laras værelse kunne blive færdigt inden da.


____________________________


Yesterday I made these illustrations for my baby boy. I hope he likes the happy faces and powerful colours. 
This weekend we'll hopefully finish Laras child's room, so she doesn't have to sleep in our bedroom, when the baby boy arrives. 


13 kommentarer:

 1. Det er jo også lækkert, hvis den bette kan få glæde af noget, man selv har fundet på og puslet om :) Glæder mig til at se illustrationerne, er sikker på de nok skal inspirere.

  SvarSlet
 2. Hvor er de altså bare fine! Er helt vild med løven!

  SvarSlet
 3. I´m sure your baby boy will love it!!! :) xo

  SvarSlet
 4. Hvor bliver den fin... Den kommer til at vække lykke - det er jeg sikker på

  SvarSlet
 5. Årrrr den blir fin Anna.... Det blir verdens heldigste baby :-)

  SvarSlet
 6. Du er simpelthen en gave til alle os, der også gerne vil være kreative! Du laver de vildeste ting - og har endda overskud til at dele alle dine fantastiske sager med Blogland! Tusind tak :-)

  SvarSlet
 7. Det ser bare så godt ud! Det kan da kun vække lykke. Væk med den gamle uanset hvad :)

  Jeg glæder mig til at se resten.

  God arbejdslyst med børneværelset!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Hvor er du produktiv - så fint :-)

  SvarSlet
 9. Så fint, gid jeg havde dine evner :-)

  SvarSlet
 10. Ville give min højre arm for dit overskud. Og så er du tilmed højgravid samtidig! Du laver bare så mange skønne ting Anna!

  SvarSlet
 11. SÅ fin!

  Må istemme mig koret - du er en knag, Anna!

  God fornøjelse med projekt børneværelse, det glæder jeg mig til at se billeder af.

  SvarSlet
 12. TUSIND TAK for jeres søde kommentarer! :-) Alle billeder er nu færdige og skal "bare lige" zigzagges på symaskine. Glæder mig til at vise resultatet.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 13. Ih den er fin. :) jeg syede også en rand inden min datter blev født men det var godt nok bare i fint stof uden dyr. Så kan jo godt se den er meget finere og nok mere interessant med alle de fine dyr. ;0)

  SvarSlet