torsdag den 21. marts 2013

Babyforberedelser # 1
Nyankommet fra England (denne farve var udsolgt i webbutikkerne i Danmark) er disse to ultra bløde kaninbamser. De er af mærket Jellycat, som mange af jer sikkert kender. For mig var det ukendt, men flere i min omgangskreds har anbefalet mig det. Og jeg kunne godt tænke mig, at mit næste barn kunne knytte sig til en bamse. Med Lara lykkedes det aldrig, men vi gjorde heller ikke et helhjertet forsøg. Hun kunne ellers have haft god brug af det, da hun var ret utryg som baby. 

Jeg har piftet dem lidt op med en butterfly i retrostof - for i bund og grund er jeg ikke så vild med den kunstige plys, men på denne måde kan det lige gå an :-)


_________________________


I have bought these two rabbits in England - the brand is Jellycat. I would like my baby son to attach to them. In this way I hope he'll be more comfortable. I have made some bow ties to them - the fabric is of course vintage ;-)15 kommentarer:

 1. Nej, hvor er de søde.
  Min voksne datter fik lov som 1 årig at slå sig løs i en stor tysk legetøjsbutik med oceaner af bamser. Valget faldt på en lille men sød gul bamse. Bamsen har fået "nyt tøj på" flere gange for at "holde sammen på den slidte krop". Idag er hun 28, og "Lille Gule" sidder stadig ved hendes seng.

  SvarSlet
 2. Uh den er sød :) Jeg tror det er lykkedes for os at få min søn til at knytte sig til sin bamse/sutteklud. Har lige købt en ekstra bare for en sikkerheds skyld... Søde babyting/tøj du har lavet :)

  SvarSlet
 3. Det skal nok lykkes at få skabt en uundværlig bamse af dem - Freja knyttede sig jo med det samme til hendes Jellycat kanin især pga de lange ører, hun kunne nusse og ae sig selv på kinden med (og som vi også aede hende med som spæd, når hun skulle falde til ro). Vi har efterhånden haft et par forskellige og en reserve, der forsvandt i Ikea, men det er den oprindelige med ét øje, der er uundværlig herhjemme.
  Pelsede bamser er heller ikke min favorit. Derfor fandt vi bamsen i bredriflet bamsefløjl - så kan den sikkert også bedre tåle en tur i vaskemaskinen, hvor den uundgåeligt skal forbi ind imellem ;) Jeg synes dog, at jeres pelsede kaniner er vældig søde :)
  KH

  SvarSlet
 4. De er da dejlige - også såååå fine med butterfly. Bliver da helt sikkert et hit.

  SvarSlet
 5. These bunnies are so great arent they?! Jamie had two of them as well when she was a baby. Its a curly haired golden one. We got two in case we would be loosing one! It´s called George ;) xo

  SvarSlet
 6. De butterflies - de er bare prikken over i'et

  SvarSlet
 7. Jeg er normalt heller ikke til kunstpels-tøjdyr, men vi har faktisk også et Jellycat tøjdyr til hvert af børnene - en abe til Thore og en kanin til Asta (hendes kan ses her: http://aebleblomstblog.blogspot.co.nz/2011/05/klar-til-lillesster.html). De har sådan et lidt forvasket udseende de to vi har - og havde det fra nye af. Jeg synes Jellycats tøjdyr er lidt lækrere end de fleste andre, men her i huset er favoritterne nok de dukker, jeg har syet.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare søde. Tænkte på, hvis du er til de lidt mere gammeldagsbamser, så håndsyr jeg selv rigtige mohairbamser i ægte mohairstof fra Tyskland. Du er meget velkommen til at se dem på min blog under etikker bamser og dukker by me, hvis du har lyst.

  Rigtig god aften Anna


  Mvh Helena

  SvarSlet
 9. Jeg skjønner hva du mener med kunstpels - tøydyr.
  Jeg kan anbefale Kallisto tøydyr (http://www.nunoorganic.com/product.asp?groupid=1545&cat=toys) Dersom du googler "Kallisto bear" kan du se mange ulike typer. De er sydd av økologisk bomull og fylt med ull...
  Men - dine kaniner var også veldig søte og de vil helt sikkert bli en hit :)

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare lækre. Vores mellemste barn sled ørerne af to bamser inden hun var to år. Hun lå og nusede dem inden hun faldt i søvn. Så jeg håber bestemt det lykkes for jer denne gang. Ellers må du lade stofbleen følge med i seng når du er færdig med at amme, det lugter jo af mad, bryst og mor.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 11. Min dreng har på snart 3 har også en kanin fra Jellycat, den er bare lysegrå. Han sover med den hver nat og den er bare blevet nusset så meget at kaninen er helt nulret.
  Du må have en rigtig god dag.

  Mange hilsner fra Heidi
  www.ehv16.dk

  SvarSlet
 12. Min datter på 9 år har siden hun var 9 mdr. haft en kanin med navn NUs nus og den følger hende stadig trofast. Godt nok blev den første Nus nus stjålet fra min datters cykelstol på et loppemarked og det var virkelig skidt. Heldigvis fandt vi til alt held en fuldstændig magen til på en ferie i Malaga og købte der to. Hvilket der var et held fordi pigebarnet tabte et år senere sin nr. 2 Nus nus til Landstævnet i Haderslev og der blev vi reddet endnu engang. Siden er den ikke blevet erstattet, men tabt på gågaden og fundet timere senere jubbiii og tabt ved stranden ved sommerhuset, så farmand måtte på strandvandring. Jo jo Nus nus er med overalt. Nu er Sille heldigvis så stor, at hun passer rigtig godt på Nus nus, fordi det ikke er det helt samme at få en ny - den gamle er bedst. Så en god ide, hav en ekstra i gemmerne ;o)
  Ved lillesøster forsøgte vi forgæves, at få hende til at få en bamseven, men nej her var det sutterne der tog over. To i hænderne og en i munden. Sutterne blev kaldt "Nunner" og var et af de første ord hun sagde.

  SvarSlet
  Svar
  1. 3 mdr. skulle der stå istedet for 9 mdr. der må have været en sætternisse på spil.

   Slet
 13. Kære alle sammen

  Tak for jeres erfaringer og historier omkring tøjdyr, som har betydet noget for jer eller jeres børn. Jeg skal nok se, om jeg kan holde jer opdateret om, hvordan mit projekt knytte-baby-til-bamse kommer til at gå:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 14. De er er nemlig rigtig gode, de jellycats! Esther har også en kanin, bare i hvid.

  SvarSlet