torsdag den 7. februar 2013

SvampesparkedragtEt billede af en alt andet end vellykket sparkedragt i det søde svampestof. Det er ribkanten, som driller mig. I halsen og i ærmegabene er den blevet for vig, og ved kanpperne for stram. Det er altså svært at få det helt, som jeg gerne vil. Og jeg tog den derfor med til blogtræffet, hvor jeg fik gode råd af alle de dygtige syersker - bl.a. Line, Christine og Anne

Nu vil jeg forsøge mig igen - velvidende, at det nok er en coverstich maskine, som vil give det bedste resultat. Men det altså kunne lade sig gøre uden!


_________________________


A romber suit, which didn't turn out that well. The hems are either too loose or too tight. I am going to try again - hoping that I'll learn it some day. But sweet fabric, don't you think?4 kommentarer:

 1. Jeg synes den er helt vild fin :-) Jeg har købt en coverstitch maskine fra Janome, men jeg skammer mig over at sige, at jeg faktisk næsten ikke har brugt den! Flovt! Nå men jeg har da planer om at sy badetøj på den , til pigerne og mig.
  Kh Viola

  SvarSlet
 2. Hej Anna,
  Tak for sidst ...
  Har fået lavet en suttesnor i mere retroudgave ;-) vil du ikke sende mig en mail med din adresse? haandlavetkarma (a) gmail.com

  - Emilie

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er den skøn, den dragt! Også selvom du ikke er 100% tilfreds med detaljerne.

  I øvrigt er vi simpelthen så glade for den bluse du syede i svampestoffet til Asta - og jeg er altså vildt imponeret over detaljerne på den.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Jeg synes den er super fin, og kan slet ikke se nogle ommer'e :)

  SvarSlet