fredag den 8. februar 2013

Skønhed

På vores terrasse har vi et ældre fransk cafesæt i støbejern stående, og på bordet har vi vinteren igennem fodret havens fugle med brød, fedt og æbler. At vi er flyttet væk fra parcelhuskvarteret og ud på landet betyder nu, at vi vinteren igennem har haft besøg af mange forskellige slags fugle, bl.a. rødhalse, silkehaler og flagspætter. Jeg er endnu ikke så god en fotograf, at jeg kan fange dem i billeder - eller også er mit objektiv ikke godt nok. 

Men en formiddag med nyfalden sne så æblerne sådan her ud - og jeg synes, at de var så smukke, at jeg måtte fotografere dem. Vinteren er smuk - men jeg længes nu efterhånden efter forårets kommen. 


____________________________


Apples in the snow. Through the winter we have been giving the birds in the garden bread, lard and apples, and one day I saw how beautiful the apples were in the snow. Now I am looking forward to spring and warm weather. 


13 kommentarer:

 1. Meget, meget smukke billeder Anna.

  Se det er det dit 50mm er fantastisk til (med lav dybte skarphed ikke sandt? Du ved lille f nummer). At zoome ind på fugle dur det ikke til men et godt objektiv der kan gøre det koster kassen.

  Tre slags fotografer bruger absurde formuger på grej fordi det er nødvendigt (andre bruger mange penge uden at det er nødvendigt...): naturfotografer der skal have en kraftig zoom linse i top kvalitet plus fantastiske vidvinkler til landskaber, arkitektektur fotografer der skal have helt særlige objektiver der kan lave lige linjer i vidvinkel billeder og endelig sports fotografer der skal bruge hurtige og stærke zooms.

  Alle er enige om at et 50mm leverer kvalitet der overgår selv disse dyre objektiver, men nej det kan ikke alting.

  Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, Marina. Ja, jeg er ved at vænne mig til mit 50mm og kan godt se, at det kan ende med at blive helt godt:-) Og ja, det er helt vildt, hvad det gode udstyr koster. Så jeg fotograferer videre med mit 50mm indtil jeg finder et passende zoom objektiv, som jeg også kan betale.

   Kh
   Anna

   Slet
 2. How pretty! This would make a great print for the kitchen...imagine this in a nice vintage frame! :)

  SvarSlet
 3. Smukke billeder! Jeg har det på samme måde med vinterens skønhed, og er først så småt ved at blive forårsskruk nu.
  Vi havde fornylig besøg af en stor flok silkehaler, og det var simpelthen så fint som de fyldte alle havens frugttræer ud - lige indtil én enkelt skade kom og jog dem alle på flugt, suk, den skade, den skade :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, en enkelt skade har vi også (som gerne stjæler maden) - det kan vist ikke undgås. Silkehaler er så fine, synes jeg - og det er dejligt, at der er lidt andet end bare solsorte og musvitter.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. så smukt - dejlig stille verden :)

  men ja forårets komme er en dejlig tanke :)

  SvarSlet
 5. åh jeg elsker dine billeder, og disse er fudl af stemning, drømmer om røde kinder, efter hyggetur i den kolde friske luft, varm kakao og nybagte boller....

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine i farverne - de ligner næsten ferskner (:

  - Kit

  SvarSlet
 7. Ja, der er daglige glæder ved at have egen have. Smukke billeder og er sikker på, at der vil komme mange flere her til foråret og sommeren.

  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 8. Ligner altså sådan nogle kandiserede æbler - meget fine :)

  SvarSlet
 9. Tak for jeres kommentarer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet