torsdag den 14. februar 2013

Retrostof-udfordring februar: Danseskørt

Mit februar bidrag til Mathes blogudfordring er denne dansenederdel med ekstra vidde, syet til Lara. 
Nederdelen har linning af forskelligfarvede bomuldsstoffer, og som en ekstra detalje kan man se linningens indvendige farve på linningens kant.

Der er ingen ben i at sy en sådan nederdel, og en diy på den er undervejs. 

Stoffet er et af mine yndlings og særligt for mig, for det var noget af det første retrostof, jeg anskaffede mig. Siden er der løbet meget stof i åen - og jeg har også været heldig at finde mere af stoffet i Ullas etsyshop (hvor der er mange dejlige retrostoffer). 
Stoffet er særlig fint, synes jeg, fordi det er småblomstret. Der er ikke så meget retrostof, som er småblomstret - for det meste er det store blomster, som præger stoffet. 

__________________________


This is Februarys answer of the blog challenge I am participating in. I have made a dancing skirt for Lara out of some of my most beloved vintage fabrics (from the 60ties and 70ties). 
The skirt is easy to make. I'll post a tutorial one of the coming days. 


8 kommentarer:

 1. I love it! Ulla just got the lovliest fabrics, doesn´t she?! I´m in the happy position that we are in the same country ;) so my orders alyways arrive super fast :)

  SvarSlet
 2. Det er også et af mine favoritter - Jeg har selv en hel del af det liggende - og overvejer at bruge noget af det til en forårsjakke til Alba :0)

  SvarSlet
 3. Den er virkelig skøn i farverne og printet! Det e nok et af dem jeg ville beholde hvis jeg havde det! Jeg ellers ved at sætte en masse retrostof til salg, fordi jeg ikke rigtig bruger det. Kig forbi hos mig og se om der er noget der kunne friste!

  SvarSlet
 4. Skøn nederdel! Virkeligt fine farver og jeg synes også at dewr er noget særligt over det småblomstrede retrostof - dejligt som en afveksling i hvert fald :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Jeg har også en svaghed for dette stof, særlig i denne farvekombination.
  Det at stoffet er småblomstret, gør det også velegnet til mange forskellige projekter, hvilket jo er et ekstra plus ;-)

  Håber du har haft en dejlig dag, og at lille baby i maven også har det godt,-uh, hvor jeg glæder mig, Anna! :D

  Stort kram til dig.

  SvarSlet
 6. Ej, hvor emmer denne fine nederdel af sommer - er sikker på, at Lara ser skøn ud i den. Hun er godt nok en heldig prinsesse, med alle de smukke kjoler og nederdele hendes mor syr særligt til hende :-)

  SvarSlet