torsdag den 28. februar 2013

Det blev en Bernina
Efter store overvejelser valgte jeg at købe en Bernina B 550. Valget stod mellem den og en Pfaff expression 4.0, og det var altså Berninaen, som løb af med sejren. Jeg har nu haft maskinen i en tre ugers tid, og den er intet mindre end fantastisk. Den syr igennem alt, og den syr pænt hver gang - og det er altså en fornøjelse at have en maskine, som ikke skal hjælpes undervejs. 

Med Pfaffen var jeg sikkert heller ikke gået galt i byen. Men jeg er nu glad for mit valg, for Berninaen virker som en meget robust maskine - og til den pris skulle den gerne kunne holde i rigtig mange år. I mine tidligere indlæg om symaskinevalg har jeg fundet ud af, at syverdenen er delt ind i Pfaff-folk og Bernina-folk:-) Nu må vi se, om jeg ikke bliver en af de sidstnævnte.

Symaskinen er købt hos Guldager i Århus. Her har jeg også købt min tidligere symaskine (en Brother) samt min overlocker (en Bernina 800 dl). Maskinerne kan måske findes billigere på nettet. Til gengæld er der 5 års gratis service samt syhjælp til maskinerne, og det er altså en kæmpe fordel, at maskinerne ikke skal sendes med posten eller køres langt. Jeg har allerede været inde i butikken to gange for at få hjælp til at tyde manualen:-) 

Disse dage går med at sy samtidig med at "lande" efter ugers travlhed på jobbet og vænne mig til min nye status: At være på barsel. Jeg skal bestemt ikke klage - bare lige vænne mig til situationen:-) Syprojekter er der nok af, og inden længe skal de nok komme på bloggen.


_________________________


My new sewing machine - a Bernina B 550. It's a wonderful and strong machine. I've had it for three weeks now, and I'm really pleased with it. 
14 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye familiemedlem:)

  SvarSlet
 2. Mums!
  Glæder mig til at se hvad du og den får kreeret. :)

  SvarSlet
 3. tillykke med den flotte maskine!! Jeg har en Pfaff 4.0, men jeg kunne lige så godt have valgt en bernina, for et er også en skøn maskine :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. You´re going to sew sooo many nice things with it!!!

  SvarSlet
 5. Den så riktig god ut!! Gleder meg til å se dine nye sømmer :o)

  Fin helg til deg og dine!

  SvarSlet
 6. Tillykke med maskinen, havde godt luret til blogtræffet at valget var faldet på Berninaen!

  SvarSlet
 7. Tillykke med maskinen. Min er desværre også lige stået helt af, så måske det er denne model jeg skal kaste min kærlighed og penge efter.

  SvarSlet
 8. Bernina er god, jeg har en , som var gammel i 1986

  SvarSlet
 9. Tillykke med den nye ven. Jeg er ved at sparer op til en ny maskine, så hold mig up-dateret, for skal købe til oktober :D på Kreativ Messen (HÅber på et godt bud der).

  God barsel til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 10. Tillykke med din Bernina. Håber du bliver glad for den ;o)

  SvarSlet
 11. Alt mit tøj som barn var hjemmesyet på en Bernina. Det meste var blåt, for min mor var sikker på, at der lå en dreng i maven, og hun var skam forudseende nok til at sy tøj til babys første år.

  Selvsamme Bernina syede, med mig bag pedalen, en hel del blåt tøj 25 år senere - denne gang ramte den dog kønnet rigtigt.

  GODT VALG!

  SvarSlet
 12. For en lykke!! Er helt sikker på at du har gjort rett valg :) Jeg syr også på Bernina, men ønsker meg veeeeldig en ny!!
  Beppe

  SvarSlet
 13. Gratulerer med ny maskin! Den ser veldig flott ut. Eg skal absolutt vurdere Bernina om eg ein gong skal bytte ut Pfaffen min.

  SvarSlet