mandag den 21. januar 2013

Skal du være med?
Marthe fra bloggen Arvingen har givet os bloggere en udfordring: Hver måned i 2013 skal du vise et stykke af dit yndlings-retrostof og sy noget ud af det. Da jeg drukner i skønne yndlingsretrostoffer samt ideer, kan jeg da kun deltage i denne udfordring. Og tid får jeg forhåbentlig nok af, når jeg nu går på barsel her lige om lidt?!? Forhåbentligt bliver det til 12 smukke og forskelligtartede kreationer! 

Jeg har allerede taget hul på udfordringen, da jeg er hjemme med en febersyg Lara i dag (som i så febersyg, at dagen soves væk for hendes vedkommende). Hvad det ender med, kan jeg forhåbentligt vise senere på ugen. 

Vil du læse mere om udfordringen samt evt. deltage? Så klik her.


__________________________


I am participating in a blog challenge: Once a month show a piece of your favorite vintage fabric and sew something of it. I have lots of favorite vintage fabric and lots of ideas - and in a month, when I am starting on my maternity leave, hopefully lots of time?!? Today I'm home with Lara who's sick, and therefore I found some time to start the challenge. The result I'll hopefully be able to show you in the end of this week. 

If you want to read more about the blog challenge and maybe join it, please click here.


5 kommentarer:

 1. Det lyder da som en sjov udfordring. Glæder mig til at se, alle de fine ting, der vil blive lavet.

  Kan ikke selv være med, for syr slet ikke og samler ikke på stof. Men vil glæde mig til at se en masse nye ting.

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at se de fine ting, som bliver kreeret i denne forbindelse. Jeg deltager ikke selv, da jeg ikke ejer noget retro-stof, - jeg er vist ikke den store samler, men kan derimod godt li' at se bunkerne af stof formindskes og derefter gå på rov efter nye ting.
  Pøj pøj med projektet og god bedring med datteren, her i huset har vi kæmpet med det samme hele dagen - det gav også mig lidt tid ved maskinen.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 3. Rigtig god bedring med datteren. Jeg håber hun har det bedre nu.

  Filihunkat, skal også deltage, så jeg glæder mig til at se jeres foreslag til januars retrostof og kunst frembringelse.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Ej hvor en spændende udfordring. Jeg har ikke vildt mange retro-stoffer men jeg er en stor samler af stof, men jeg har lyst til at tage imod udfordringen ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg syntes det lyder som en fantastisk fin udfordring, og jeg har, på trods af, at jeg er helt ny her i blog-land, lige tilmeldt mig hos Marthe. Er spændt på at se alle de fine kreationer, når vi når lidt længere hen på året... :-)

  SvarSlet