fredag den 4. januar 2013

Så er det slut
Så er det slut - julen altså. Og med julen også alt den fine pynt, som nu er pakket ned igen. Juletræet er smidt i komposten, og vinduerne befriet for de smukke glaskugler. Lara hjalp til med at tage pynten af træet og pakke tingene væk, og hun nød det lige så meget som at hænge det op. Jeg er nu lidt trist over, at det nu er slut. For jeg elsker julemånedens hygge og glædes over den smukke pynt. 

  Og en mørk og trist januardag som i dag - ja, kan man så andet end at savne juletræet?

  

14 kommentarer:

 1. Åhh jeg er helt enig - det er trist når pynten ryger. Der bliver bare så tomt. Vores skal ned i weekenden

  SvarSlet
 2. Jeg kan egentlig bedre lide påskepynten som lover forår og er fuld af kaniner og glade farver :-)

  SvarSlet
 3. Julepynt er så hyggeligt - men det er nu også lækkert at få sit hus tilbage :)

  I Markus' børnehave beder de om at få juletræerne, børnene elsker at lege med dem.

  SvarSlet
 4. Smukke billeder, Anna! For en som er så glad for julen, så er det nok trist at pakke det hele væk. Det ER hyggeligt med jul og pynt :-) Men jeg synes også det er rigtig fint at begynde med "blanke ark" igen, som vi i hvert fald sier på norsk ;-) når det nye året er her. Meeen, din pynt er da også noget for sig selv, synes jeg, og jeg kan godt forstå du gerne ville nyde at have den rundt dig lidt længere!

  Rigtig godt nyt år, Anna. Det lyder til at I har nydt julen og nytår i jeres nye hus :) Håber også alt er godt med dig og maven :)

  Kh Marthe

  SvarSlet
 5. Jeg har det præcis som dig! Jeg er også altid vemodig, når de store julekasser atter skal fyldes og sættes væk. I går "snød" jeg lidt - var i genbrugsforretningen, hvor de stadig har mange fine ganle julekugler i disken, så jeg købte liiiiiggggeee et par stykker - og jeg tænker, at de godt må få lov at ligge fremme, så jeg kan nyde dem, inden de skal gemmes i kassen.
  Du må ud i haven og finde små spirer og grene, der kan fylde fint i vindueskarmene, nu hvor julen er båret ud.
  Godt NYT år - Kh. Kristina

  SvarSlet
 6. Vilka fina bilder!
  Jag älskar julen och allt som hör den till, men när det väl är över tycker jag det är skönt att få plocka bort allt pynt och få det rent och enkelt hemma igen. :)

  SvarSlet
 7. Jeg elsker julen og dens pynt, men den 27. dec pakkes julepynten sammen hos os og gemmes væk til slut nov. hvor det med længsel igen tages ned.

  Jeg nyder faktisk at få mine almindelig ting frem igen. Stille dem nye steder og gå at kræse med indretningen.

  SvarSlet
 8. Sikken trist overskrift - synes at de første dage uden juletræ altid er vemodige, og man mærker at der mangler noget til stæmningen... Billederne er dog fantastiske - kan godt forstår at du/I savner det... God weekend!

  SvarSlet
 9. Det kan virke næsten melankolsk på mig at pakke pynt væk.... og huset ser så tomt ud... men lad os huske hvorfor vi fejre jul... altså selvfølgelig alt det religiøse... men for mig er det vigtigste dog lysfest...at nu kommer solen snart!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 10. Jeg er helt enig med dig, elsker bare julen fra midt i november og til nu, når alt det glade og strålende forsvinder, sidder man tilbage med mørke og triste januar billeder/dage. Vi må lave noget smukt der kan gøres os glade.

  kh. Lis

  SvarSlet
 11. På gensyn.... Til julepynten altså.... Vi nåede aldrig rigtig at få noget op! Håber det bliver bedre næste jul:-)

  SvarSlet
 12. Jeg har også alltid vært veldig glad i julen, men når den er over, da føler jeg nesten ikke jeg kan få ryddet vekk pynten fort nok. Til gjengjeld kan jeg godt like juleting i oktober og november :) Fortsatt god helg til deg :)

  SvarSlet
 13. Smukke julen emballage. Ser meget nice.

  SvarSlet