lørdag den 19. januar 2013

LaRaLiL tæpper - til salg

Hermed kommer det sidste salgsindlæg (med varer fra den nu lukkede butik Kiddo) for denne gang. Nederdelene er solgt på nær nr 1, men jeg har 15 stk liggende, som "bare lige" mangler at blive syet - det bliver forhåbentligt et barselsprojekt, og så kommer der nok lidt løbende til salg på bloggen..

Herunder kan du se de to tæpper, jeg har i overskud pt.

Det grønne/brune tæppe er et babytæppe (102 x 72 cm), som er quiltet i en skøn blanding af nye og gamle stoffer. Bagsiden er et stykke jersey i den skønneste kvalitet - brun med hvide skyer. Mellem de to lag er der et stykke fleece, så tæppet er dejlig lunt. Kanten er overlocket med grøn sytråd. 

Pris: 390 kr plus porto 30 kr
SOLGT


Det andet tæppe er et juniortæppe - dvs. et sengetæppe til juniorsengen eller et hyggetæppe i sofaen eller bilen. Målene er 145 x 104 cm.

Det er også syet i en blanding af nye og gamle stoffer i farverne lilla, orange, lyserød, blå og brun. Bagsiden er mørkelilla bomuld, og mellem lagene er der fleece, som gør, at tæppet er varmt, men også så det falder tungt og flot på sengen. Det er kantet med orange skråbånd.

Pris: 460 kr plus porto 40 kr.Hvis du er interesseret i et af tæpperne, så skriv en mail til mig på
akjoensson@hotmail.com


_________________________


I have made these patchwork blankets out of new and vintage fabric. Please contact me, if you want to buy one.  5 kommentarer:

 1. Mengler ikke et tæppe og er egentlig slet ikke til grøn, men får alligevel næsten lyst til at købe det. Det er rigtig pænt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord, Christina:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Hej De er bare superfine de tæpper. Hvordan får du dem så lige? Nå jeg prøver får jeg altid klippet firkanterne så de ikke er helt lige store og så bliver det bare lige en lille bitte smule skævt ØV!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Jeg har lavet en diy til, hvordan jeg gør - du kan se den her: http://laralil.blogspot.dk/2012/02/patchwork-babytppe-diy.html
   Der er mange måder at gøre det på - jeg ved, at Mette Kirkesjov også har en god diy på sin blog!
   God fornøjelse.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Hvis køberen til det grønne nu springer fra (utopi, I know), men hvis nu... Så vil jeg gerne købe det til Bertram :):)

  Mange hilsner hende der er alt for langsom

  SvarSlet