onsdag den 23. januar 2013

Kolde dageDer er simpelthen så smukt derude, i disse dage. Og selvom jeg ikke bryder mig om kulden, foretrækker jeg bestemt dette vejr frem for de mørke regnfulde dage, vi havde i starten af januar. 

Det er vores første vinter i huset, og vi har været spændte på, hvor godt isoleret det er. Trods efterisolering foretaget af tidligere ejere er huset jo en gammel sag fra 1875. Men det går heldigvis ok - varmeregningen er i hvert fald ikke løbet løbsk endnu. 

Jeg glæder mig nu rigtig meget til varmere og længere dage og blev helt fornøjet, da jeg så Marinas indlæg om forårets komme - jeg er spændt på at se, hvad der pibler frem af jorden her hos os. 


_________________________


It's a cold weather right now in Denmark. And it's our first winter in our new house (which is not so new - it's from 1875). The weather is really beautiful, but I look forward to warmer days. Hopefully the spring flowers will soon arrive.  19 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare magisk og fortryllende ud Anna. Er en lille bitte smule misundelig ;)

  SvarSlet
 2. Åhh jeg ELSKER jeres hus! Jeg drømmer selv om at eje sådan en skønhed og hvor er det dog godt, at i kan holde varmen!
  Fantastiske billeder - intet mindre!

  SvarSlet
 3. Smukke billeder! Hvem der bare boede i de omgivelser :)

  SvarSlet
 4. Smukke, dejlige, fantastiske, kolde, underfulde og inspirerende billeder - godt at jeres hus holder på varmen.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
 5. det hvide lag eventyrstøv gør ikke huset og naturen mindre magisk....SMUKT

  SvarSlet
 6. Jeg er helt vild med det lille fuglehus :)

  SvarSlet
 7. Når man, som jeg gør, bor i Dubai, så får sådan nogle ufatteligt smukke og magiske billeder hjemveen frem!

  SvarSlet
 8. Sikke smukke billeder. Og sikke et fantastisk hus - hyggeligt og charmerende. Jeg drømmer...
  www.janelerche.dk

  SvarSlet
 9. Smukke billeder Anna og skøn gul farve huset har, det ligger bogstaveligt talt som en sol i alt det hvide. Bedste hilsner herfra /Christine*

  SvarSlet
 10. ØJ altså hvor ser det hele skønt ud i sol og sne. Det ligner virkeligt et dejligt sted i har fundet og jeg er sikker på at haven er fuld af skatte der vil titte op når foråret kommer.

  I sådan en gammel have er der tit fantastiske skatte og hvis I kan er det nok en god ide at vente med at lave alt for meget om før I har set hvad der er i løbet af sommeren (for det er jo ikke alt der er finest i foråret, noget viser først højdepunktet senere på sæsonen og så bliver man glad hvis man ikke har rykket det op for tidligt). Og tak for link du søde, jeg glæder mig også til foråret selvom jeg holder meget af vinteren.

  SvarSlet
 11. Sikken et smukt hus og smukke omgivelser! ;)

  Kram
  Christina

  SvarSlet
 12. Flotte billeder. Det ser ud som et virkeligt idyllisk sted I har fundet.

  SvarSlet
 13. Sikke skønne vinter billeder...og sikke dejlige omgivelser jeres nye hjem ligger i- der er noget helt særligt og magisk over alle årstiderne det første år et nyt sted.
  Kan som du også godt drømme mig til de varme dage til sommer - og ja de spæde forårstegn der lurer under sneen og lige rundt om hjørnet..men må også sige at jeg stornyder det helt særlige lys der er på dage med sne, at skutte sig sammen inde i varmen og kigge ud på alt det golde og det faktum det er at alt bare syntes at gå en anelse langsommere på vinterdage som disse...

  SvarSlet
 14. Jeg er ikke en lille smule misundelig! Jeg er meget!! Sikke dog et skønt hus I har fundet jer! Dejligt!
  Det må være alle årene i rækkehus værd...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 15. Tak for jeres søde og varme kommentarer:-) Ja, der er noget magisk over et snedækket landskab, og det er jo også om at få taget nogle billeder, når det endelig er der. Selvom vi vist alle - eller næsten alle - glæder os til varmere dage.

  Kh
  Anna

  SvarSlet