søndag den 13. januar 2013

En 50'er kjole undervejsJeg har længe haft lyst til at kaste mig over mine børne-50'er kjoler igen, og i denne weekend har jeg endelig fået tid til det. På en kold januardag er det skønt at arbejde med et sommerstof som dette. Solskinsgul og med små sommerfugle. Er det ikke fint? Jeg glæder mig til at vise den færdige kjole, som nok skal blive rigtig fin.

_________________________


I have long been wanting to make some of my children 50' dresses, and this weekend I finally got time to it. The fabric is yellow with butterflies - it is almost like summer, in spite of the cold January weather outside. I'm looking forward to show you the result, when the dress is finished.  8 kommentarer:

 1. Det glæder jeg mig også til at se. Det er bestemt en lækker farve.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Skønt med et pust af sommer her midt i snevejret :)

  SvarSlet
 3. Uh, det ser lovende ud. Glæder mig til at se hele kjolen :)

  God dag til dig! Og tak for kommentaren på min blog - svarer lige senere.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Elsker bare de 50´er kjoler du laver, så glæder mig meget til at se denne - super sødt stof! :)

  vh Bianca (lilletut)

  SvarSlet
 5. Årh Anna, jeg elsker bare de kjoler... Jeg har derfor også en lille bøn til dig. Måske du kunne tage nogle af dine mønstre med til blogtræf?? Jeg ville gerne tegne af hvis det er muligt :)

  Glæder mig til at se resultatet - skønne farver

  Kh. Jo

  SvarSlet
 6. Gleder meg til å se hele kjolen :)

  SvarSlet
 7. Jeg kan lige forestille mig, hvordan det gule stof skinner i øjnene :) En god kompensation for solen!

  SvarSlet