mandag den 31. december 2012

LaRaLiL kreationerne 2012 - og godt nytår


Ligesom sidste år vil jeg på denne årets sidste dag gerne gøre status over årets gang. Og da LaRaLiL først og fremmest er en syblog, synes jeg, det er på sin plads, at det er kreationerne, som vises frem. Jeg har været igennem alle mine billeder og lavet små billedcollager af det, jeg har fået syet. Derfor kommer her en billedkavalkade af 2012 LaRaLiL kreationer.

Det skulle gerne være sådan, at alle billederne er links til de oprindelige indlæg (sikke et arbejde, det var - håber det lykkedes) - så klik på billedet, hvis du vil hen til det oprindelige indlæg.


Januar

I januar fik jeg syet en 50er børnekjole i det skønneste sort/hvid-stribede bomuldsstof. Babyfutter med medfølgende DIY blev det også til. Elefantvesten var et forsøg, som trods hovedbrud undervejs blev ret vellykket. De brune bukser med orange kanter og elefanter var derimod efter et mønster, som jeg har brugt en del gange. Og så kastede jeg mig ud i bløde isoli-kjoler, inspireret af et gammelt 60er mønster. De blev pyntet med strygestof og fik høj ribhals. Et par bløde velourbukser i en skøn gul farve (og med lilla blomster af strygestof) samt et enkelt babytæppe i grønne og brune nuancer blev det også til. 
Februar

I februar fik jeg syet en frotté-kjole med elefantlommer til Lines lille Freja, som fyldte et år. Jeg fik også syet et par puder til Laras seng. Et babysengesæt i noget af mit skønneste vintagestof så også dagens lys. Lara blev blomsterfe til fastelavn (et kostume, som hun stadig er meget glad for), og jeg fik syet endnu en isolikjole efter mit 60er mønster, også pyntet med strygestof. Og så blev det til en hel del babytæpper og en enkelt elefant.  

 Marts 

I marts fik jeg lavet rigtig meget med strygestof. Det blev til en lille kollektion af bløde babybukser, som er givet til venner og bekendte. Jeg fik syet to isoli kjoler, som jeg pyntede med Graziela kløver i strygestof. Tre kjoler i de skønneste vintage stoffer blev det også til. Et enkelt babytæppe i gule og lilla farver samt endnu en udgave af min elefant uro (som du kan finde en diy på her på bloggen). 
April

I april så en 50er kjole dagens lys. Det er måske den smukkeste 50er kjole, jeg har syet til mig selv, og derfor har jeg givet den to collager:-) Derudover fik jeg syet en hel del babytæpper i skønne vintage stoffer og med de populære elefanter. To par babybukser i blød velour (det ene par med lommer af jersey, det andet par pyntet med strygestof) blev det også til. 
Maj

I maj fik jeg leget med smock-syning, og det kom der nogle skønne kreationer ud af. Lara fik både buksedragt og sommerkjole med smocksyning. Derudover blev det til et par gule bukser i twill med blomst af strygestof samt et par isoli sommershorts med strygestof. Tyllnederdelen blev syet til min niece Nanna. Den kan du også finde en diy på her på bloggen. 

Juni

I juni fik jeg færdiggjort endnu en 50er kjole til mig selv. Denne gang havde jeg taget en del af vidden i skørtet. Det giver en slankere kjole og et helt andet udseende. Lara fik sig en 50er kjole med krave i lilla hjertestof. Jeg fik også syet en i det skønneste vintagestof, som jeg valgte at sælge (da hun efterhånden drukner i kjoler). Vesten i elefantstof blev rigtig sød, men desværre for bred for Lara - den ligger stadig og venter på at blive syet ind. Elefantkjolen var et hit hos Lara og blev brugt flittigt hele sommeren. Og så kastede jeg mig ud i jerseyprojekterne, og det kom der både en sparkedragt, undertrøjer og kjole ud af. Sidst, men bestemt ikke mindst, fik jeg syet otte blomsterspænder. De bliver mit bidrag til den norske bog "Made by me", som udkommer til næste år. Du kan finde en diy på blomsterspænderne her på bloggen. Og ja, så blev det også til et par babytæpper mere. 
Juli

I juli kastede jeg mig over kanindukkerne, som især Lisbeth og Wenche er kendt for at producere. Min kanindukke blev givet til Lara, som straks tog den til sig. En elefantkjole med hætte så dagens lys, og et nyt 60er mønster til Lara blev afprøvet i det skønneste gule/orange retrostof.  To babytæpper (det er utroligt, at jeg har orket at sy alle de tæpper!) og et babysengesæt samt en babyjakke i svampe-jersey blev det også til. 
August

I august skulle der sys efterårs/vinter-kjoler til Lara. Det blev til to skønne hættekjoler i henholdsvis en tyk lilla velour og pink frotté. Farvekombinationerne lilla/gul og pink/brun er set før her på bloggen - dem bliver jeg vist aldrig træt af. To nederdele - en turkis med påfugle og en sort med elefanter i alverdens farver - blev det også til. Den ene mere vellykket end den anden - den med elefanterne fik alt for meget stof og er derfor noget stiv og ufleksibel i det. Og slutteligt fik jeg syet trøjer i det skønne svampe-jersey plus et par velour babybukser med tigerlommer. 
September

September stod i flytningens tegn. Derfor blev alt mit stof, mine maskiner og mit grej pakket ned. Intet blev syet i denne måned. Til gengæld fik jeg mig et dejligt syrum, som jeg herunder viser billeder af.
Oktober

I oktober stod det stadig sløjt til med syningen. Tiden var knap, og jeg var i de første måneder af min graviditet og så træt, så træt. Men jeg fik da syet lidt. Et baby-sengesæt med de skønneste retroelefanter samt et par bukser i lille fløjl og med blomst af strygestof blev det da til.
November

November var også en sløj måned - det ser jeg nu. Det eneste, jeg fik lavet, var Laras pakkekalender. 24 sokker i retrostoffer og med skønne bånd. Til gengæld var det et projekt, som jeg havde startet for flere år siden - og derfor var det rigtig rart at få det færdigt.
December

I december kom der lidt gang i syningen igen. Lara fik sig en skøn 50er kjole, som også blev årets julekjole. Den er syet i en lilla bomuld med store gule bomber - igen farvekombinationen lilla/gul:-) Et par bukser med et Apple-logo af strygestof til lille Emil blev det også til - samt en mindre vellykket sparkedragt til den kommende baby i det skønne tigerstof. Og så selvfølgelig Laras nytårsoutfit - tyllskørt i en smuk lilla med turkise prikker samt medfølgende nytårssløjfe (begge dele kan du finde en diy på her på bloggen).Ja, det var så det - sikke en omgang! Jeg er alligevel ret imponeret over, hvor meget, jeg har fået igennem symaskinen.

Mine favoritter er helt sikkert de to 50er kjoler, som jeg har syet til mig selv. Men også den lilla hættekjole med gul rib samt sommerkjolerne i retorstof til Lara er blandt mine yndlings. Mon du har nogle favoritter?

I februar 2013 har jeg blogget i to år. I den tid, jeg har blogget, har jeg mødt nye mennesker, fundet masser af inspiration og fået hjælp til syning og andre ting. Jeg synes, det er fantastisk, at der findes et sådant forum som Blogland. Tak for jeres deltagelse og altid søde kommentarer.


I ønskes alle et godt nytår
Tak for 2012
Tak fordi I læser med - det betyder meget for mig35 kommentarer:

 1. Pyha, hvor har du været effektiv!! Man får jo helt dårlig samvittighed....
  Min favorit har længe været elefant-uroen, som jeg endnu ikke selv har fået gang i trods din fine diy.
  Godt nytår til jer:)

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor har du nået meget. Din egen 50'er kjole og elefanturoen må være favoritter, men også den sort/hvid pige- kjole er fin. Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 3. Hold fast hvor er du god - sælger du mon ud af Laras brugte kjoler når hun ikke længere kan passe dem
  ?

  SvarSlet
 4. wow super flot det du har lavet :) jeg følger klart med næste år på din blog :)

  godt nytår :)

  SvarSlet
 5. du er så VILD anna, det er simpelthen så sejt. tager hatten af for dig og bukker mig dybt i støvet for dig. dine kreationer er så smukke og gennemførte. jeg elsker dine sparkedragter, kaninen og Laras sort/hvis stribede kjole... jamen, jeg kunne jo blive ved. du er så dygtig. Ønsker dig et vidunderligt år 2013, må jeres ønsker gå i opfyldelse og jeres eget paradis give tryghed, kærlighed og oplevelser :)
  kh Kirsten

  SvarSlet
 6. Det er så fint å se alt hva du lager!! Ønsker deg og dine et godt nyttår! Spennende blir det nok med ny baby i hus! Gleder meg til å følge deg videre på bloggen!!!

  SvarSlet
 7. For en fantastisk produksjon! Nydelige plagg du har sydd!

  SvarSlet
 8. Jeg er også imponeret over hvad du har nået at lave. Altid en fornøjelse at følge din blog.
  Min favorit er den lyserøde juni kjole med knapper og krave. Den er så fin! Og modellen ligeså. :-)
  Godt nytår til dig og dine. Ser frem til at følge dig fremover!

  SvarSlet
 9. Hold da op :) Du har virkelig nået meget! Det er til stor inspiration for mig! Supersejt og flot! Elsker de lækre stoffer og modeller du vælger!

  Det er også sjovt at se hvor meget din datter er vokset på et år :)

  Godt nytår!

  SvarSlet
 10. Du har godt nok været produktiv Anna. Så imponerende! RIgtig godt nytår til jer alle 4 ;)

  SvarSlet
 11. 2012 har da været et produktivt år for dig. Synes det er et rigtig flot i indlæg du har lavet med alle billeder. Jeg kan nok forstå det har været et stort arbejde.
  Godt nytår

  SvarSlet
 12. Masser af lækre kreationer - synes hættekjolerne er så søde. Godt nytår.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 13. Det er så imponerende og jeg er stor fan af mange af modellerne;-)
  Jeg glæder mig til den store KREA-dag til februar:-)
  Rigtig godt nytår til dig.
  Kh Jonna ByFonna:-)

  SvarSlet
 14. Totalt lækre kreationer du nåede at få lavet i år :)
  Godt nytår :)
  KH Micha

  SvarSlet
 15. Når jeg ser dine fine kreationer tænker jeg over hvor gerne jeg selv ville være så dygtig. Jeg ved hvor megen øvelse det har kostet og sikkert også en masse fejltagelser der måtte skrottes eller pilles op. men det er en nydelse at se det fine resultat af noget lavet med så stor kærlighed. Din smukke datter skal have megen ros for sin tålmodighed med at få lavet de fine billeder hvor hun poserer som det yndige barn hun er. Håber hun bliver ved med at være så ukrukket. Godt nyt år til jer begge og god sylyst i det nye år.......bedstemorkaren

  SvarSlet
 16. For f..... Hvor laver du altså bare nogle fede ting. Den ene kjole efter den anden til smukke pigen. Jeg bøjer mig i støvet af misundelse på dine evner og får samtidig lyst til at øve mig endnu mere i 2013.
  Godt nytår

  SvarSlet
 17. For Søren hvor har du fået lavet mange lækre sager i årets løb. -og jeg har ikke engang fået afprøvet mit strygestof endnu. Det må være et projekt i det nye år. Glæder mig til at følge din blog i 2013.
  Kh Mette

  SvarSlet
 18. Sikke mange flotte billeder og collager! Og det er ikke uden at selve kreationerne er på toppen ;o) Det er altid en fornøjelse at læse med på din blog, men når dine kreationer er samlet i et indlæg, virker der ligepludseligt som om nogle er helt nye for mig ;o) Så dejligt at kigge på...
  Godt nytår! :o) Kh

  SvarSlet
 19. En herlig kavalkade over alt det fine du har laget. 2013 blir nok et spennende år for dere - gleder meg til å følge din blogg videre. Med ønsker om et flott, nytt år :)

  SvarSlet
 20. Ville ØNSKE du lavede på bestilling! Der er SÅ mange af tingene jeg ville elske at have til min datter!
  Du er simpelthen så dygtig!

  SvarSlet
 21. Sikke et flot indlæg, og hold op nogle flotte ting du får lavet :-) glæder mig meget til at følge dig i 2013, og blive inspireret :-) kh Nanna, Stjernepus

  SvarSlet
 22. Du er i sandhed en flittig syerske... jeg kunne også lave et indlæg over mine kreationer 2012, men det blev kun til en enkelt nederdel, en nøglesnor og en troldedragt til sidste skoledag. Jeg drømmer om at sy noget mere til næste år! I hvert fald glæder jeg mig til fortsat at se masser af billeder af smukke Lara...og måske lillebror... i dine fine kreationer. Godt nytår : )

  SvarSlet
 23. Hold da op en masse ting du har fået kreeret i år - og du har den skønneste lille model. :)

  SvarSlet
 24. Julekjolen er HELT KLART favoritten!! Efterfulgt af hættekjolen i pink frotte og den orange, storblomstrede buksedragt...

  SvarSlet
 25. Fantastiske billeder af mere fantastiske ting :-)
  Godt nytår til jer!

  SvarSlet
 26. Du er så ufattelig flittig og sikke mange fantastiske ting du dog får lavet.

  Rigtigt godt nytår til jer alle fire.

  SvarSlet
 27. Det er så fint alt sammen, Anna. Rigtig godt nytår til dig og familien - og den lille dreng i din mave :-) KH maria

  SvarSlet
 28. Ooo, vad jag blir imponerad av alla fina plagg i härliga tyger och färger! Gott nytt år!

  SvarSlet
 29. Sikke meget du har fået syet i 2012, og tror da vist de aktive måneder overskinner de sløje måneder :-) Og sikke da et arbejde du har lagt i din gennemgang af 2012, er virkelig imponeret :-) Godt Nytår til dig og dine :-) Kh Sanne

  SvarSlet
 30. TUSIND TAK for jeres søde kommentarer:-) Og godt nytår til alle! Jeg glæder mig til at vise jer flere kreationer i 2013 - lad det blive et godt sy-år;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 31. Du er simpelthen så dygtig og produktiv en syerske. Efter at have set alle dine kreationer fra årets løb tror jeg næsten at du har flere timer i døgnet end andre. :)

  SvarSlet
 32. Hold nu op hvor har du nået meget i år Anna. Og sikke lækre sager. :D Er yderst imponeret! Håber I har haft en god jul, og er kommet godt ind i det nye år!

  SvarSlet
 33. Åh så mycket fint du gjort! Fantastiskt!

  SvarSlet
 34. Hvor er det lækkert! Og hvor er du dygtig! Elsker bare isolikjolerne fra 60'er mønstret! Og din egen kjole fra juni! Er det muligt med 2 DIY/mønstre?
  Og hvor er det sjovt at se hvor stor Lara bliver ;)

  SvarSlet
 35. Her var det utrolig mye fint, altså! Du er jammen dyktig! Jeg stoppet litt ekstra ved den gule buksen i mai. Jeg er ikke spesielt glad i gult, men det var likevel noe ekstra ved den buksen, alt var så helt perfekt, liksom! Jeg ønsker deg et godt 2013, og med mye kreativ glede ved symaskinen!

  SvarSlet