mandag den 19. november 2012

Cloudcake hårbøjle
Jeg var en af de heldige vindere af Lines fine giveaway, og i fredags ankom denne smukke hårbøjle til mig. Lara fik allernådigst lov til at låne den, og jeg fik et par billeder af hende i den anledning. Jeg er ikke sikker på, at hun synes, at jeg også skal bruge den - men det må vi jo tage til den tid.
Line laver de fineste ting - kig forbi hendes blog!


8 kommentarer:

 1. Veldig søt - heldig vinner :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med den fine gevinst.

  Jeg tror heller ikke din datter mener hun skal dele den med dig. Skøn det er den, om det bliver din eller hendes.

  kh. Lis

  SvarSlet
 3. Super sød gevinst du har fanget dig. Jeg holder med Lara, for den klæder hende super godt ;-)

  SvarSlet
 4. Nøj som den er fin og sikken den da klæder Lara på de lækre billeder.

  Jeg har faktisk helt glemt at spørger dig om jeg må låne et billed af din elefanturo til mit tema om hjemmelavede gaver? Du står på min bruttoliste over ideer jeg gerne vil have med og har gjort det siden august da jeg begyndte at skrive listen, men af en eller anden grund har jeg ikke fået spurgt om det er ok at uroen kommer med i temaet.

  Kram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marina

   Du må meget gerne bruge mine billeder:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. TAK:)

   Jeg er bagefter med det meste for tiden også med mine indlæg til det årlige tema om hjemmelavede gaver, alligevel satser jeg på at nå det her i november for jeg synes det passer så godt til november at lave hjemmelavede gaver og det er også sådan at folk faktisk tjekker temaet helt fra oktober mens besøgene falder i december hvor man vel er begyndt at have travlt med en masse andet,

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet