søndag den 21. oktober 2012

Regnvejrsdage
Det har været nogle smukke regnfulde efterårsdage. 
Vi nyder adgangen til have og til naturen - på trods af regnen. 

Jeg ser, at jeg nu har rundet hele 1300 faste læsere. Da jeg startede med at blogge for små to år siden, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg ville få så stort et "publikum". Tak til jer, som læser fast med, og til jer, som kigger forbi en gang imellem.

Rigtig god søndag til jer alle. 


7 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine efterårsbilleder. God søndag (:
  /Trine
  oppepaaanden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Her har vi nydt dejlige tøre efterårsdage, det har været lækkert og lunt.

  God søndag til jer også :)

  SvarSlet
 3. Ja, det er lidt vildt med så mange læsere, men klart velfortjent. Du har altid nogle spændende indlæg med fantastiske billeder. Og så synes jeg at der er god sammenblandning af din personlighed og talent til det kreative. Dine indlæg med mere privat indhold og tanker og bekymringer reflekterer godt til vores (læsernes) tanker, mens de kreative projekter er altid flot lavet, med fine detaljer og stofvalg.

  Kh Elena

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Elena.

   Tusind tak for de søde ord. De gør mig rigtig glad!

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Skønne billeder. Godt at i har nydt ferien trods det regnfulde vejr!

  SvarSlet
 5. Elsker også dine fine billeder og gode reflektioner over livet :-)

  SvarSlet
 6. Skønne billeder, regnvejrsdage kan nu være noget af det allersmukkeste og allerhyggeligste :)

  SvarSlet