lørdag den 1. september 2012

Vinder af Magiske Måneder giveawayenJeg skynder mig lige at afsløre vinderen af Helle Schjønnings fantastiske bog Magiske Måneder, inden jeg skal afsted for at male og skure gulve i vores nye hus;-)

Randorm.org har igen været min hjælper og trukket lod nr. 246 - og bag det gemmer sig Sus med bloggen Fru Kreativ-Positiv.

Tak til alle jer, som deltog! 

Og til jer, som gerne vil eje bogen: Den kan købes i en signeret udgave lige her


4 kommentarer:

 1. Stort tillykke til vinderen!!! Vi har bogen på arbejdet og den er virkelig magisk :-) Da jeg så lige gik ind nu og læste forfatterens tanker og historier bag bogen så blev jeg da bare endnu mere solgt!!! Det er virkelig længe siden jeg har set så fin og gennemført bog. Så jeg blir altså bare nødt til at eje den selv også...

  SvarSlet
 2. Thank you very good website, I really like this template, looks great.

  SvarSlet
 3. Hallo Det er jo mig... kanon det er jo en super bog. så den første gang sidste år til kreative dage i Fredericia og vidste at den bog måtte jeg bare eje. og nu vinder jeg den. Hvor heldig har man lov at være.

  SvarSlet
 4. I really want this book,i will browse to check,thx for sharing.

  SvarSlet