tirsdag den 18. september 2012

Tilbage igenHer til aften blev internettet installeret - efter halvanden uge uden netadgang.  Det er egentlig gået forbløffende nemt med at være afskåret fra den virtuelle verden - jeg havde ellers troet, at jeg ville have haft svært ved det. Men tiden og overskuddet har i forvejen været knap. Jeg tror, jeg havde glemt hvor hårdt det er at flytte - nu ved jeg det igen. 

Dagene er gået med arbejde og weekenderne med flytning. Hvert minut har været planlagt. Og det er endnu ikke ovre. Men det lysner forude, og vi nyder vores nye hjem. Lara trives også i det nye. Især synes hun det dejligt at have fået en have at boltre sig i. Den står i skrivende stund noget forsømt i sin sensommerpragt. 

Syprojekter har jeg masser af i mit hoved, og inden længe går jeg i gang igen - og jeg glæder mig.12 kommentarer:

 1. I er simpelthen SÅ heldige.. Tænk sig at have så fint og charmerende et hus.. Det er simpelthen fantastisk intet mindre.. :)

  SvarSlet
 2. Skøn have, det ser ud til at der er potentiale for noget hjemmesylt/saft.
  Ja det er så hårdt at flytte.... Alt det der skal pakkes, ryddes op, sorteres i. Og så ikke mindst få det sidste på plads.
  Vi er lige selv flyttet for 3 gang på få år..... Gider det ikke igen!

  SvarSlet
 3. Lykke til på deres nye bosted. Flott hage , deilig å oppholde seg i og plukke alle slags bær og frukt. Ha en fin dag

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage. Nogle gange kan det være helt okay at være uden forbindelse til nettet. Bare for ligesom at prøve det ;)

  Hvor er det bare et dejligt sted I har fået Jer. Kan godt forstå, at Lara nyder det.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Det ser skønt ud, Anna. Håber I nyder det trods alt flyttebesværet! Glæder mig til at se, hvad du finder på at vise os! Og nej - nogen gange er det i virkeligheden nok meget sundt at være helt uden net. Det var vi det meste af tiden, og det var faktisk ret fedt. KH Maria

  SvarSlet
 6. Hvor er det dog et helt fantastisk fint hus, Anna. Er drønmisundelig ;)

  SvarSlet
 7. Dejligt ser det ud - Det er jo faktisk ikke en hel skidt årstid at overtage sådan en have fyldt med frugt :)

  SvarSlet
 8. Det ser helt igennem pragtfuldt ud - er dybt og inderligt misundelig på jeres frugt have:-) Men det er jer samtidig også så vel undt:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Velkommen tilbage. Hvor er det nogle dejlige stemningsfulde billeder - det er et dejligt sted, I har fundet jer, tillykke med det. Også er det bare fyldt med godter i haven, hvilket det ser ud til, at tøsepigen godt kan li', dejligt!
  Ha' en dejlig efterårsdag.
  Karen

  SvarSlet
 10. Hvor er du heldig at kunne vågne op til sådan en fantastisk have og hus hver evig eneste dag fremover. Hilsen hende der endnu ikke er blevet husejer, men forhåbenligt bliver det inden for overskuelig fremtid, for det må da være lykken.

  SvarSlet
 11. Det ser ud som om det er et virkeligt dejligt sted I har fundet jer. Gode billede af Lara.

  SvarSlet
 12. Tak for jeres søde kommentarer:-) Det er dejligt at være tilbage i Blogland, og ja jeg tror også, vi vil komme til at trives her. Men puha, der er nok at se til, når man er blevet husejer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet