søndag den 2. september 2012

Så er stofsamlingen på plads
Den lidt sjovere del af flytningen har jeg fået tid til her i weekenden. Nemlig at ordne mit stof. Lara var min lille hjælper, og sammen hyggede vi os med at sortere og lægge sammen. Retrostoffet er på de øverste hylder (bortset fra retro-frotté), som er en hængereol, vi fandt i storskrald for nogle år siden. Og på de nederste hylder er alt basisstoffet samt mine mange nye bomuldsstoffer. 

Alt mit stof har jeg dog ikke fået plads til på disse hylder, så jeg skal have fundet en løsning til det sidste. Jeg mangler stadig at få sorteret tre sække. Derudover skal de stakke, som står oven på den nederste reol, også have en anden plads. Så ja, jeg må jo finde mig en reol mere.

Jeg glæder mig som et lille barn til at kunne tage mit nye syrum i gang. Det ligger i åben forbindelse til spisestue, stue og køkken og er derfor et sted, jeg kan komme til at opholde mig rigtig meget. Det skal nok blive godt! 46 kommentarer:

 1. Wauw en samling.
  Det må være fedt, at eje sådan et lager af skønne stoffer :-) Og ikke mindst at ha pladsen til at opbevare det.
  God aften til dig fra mig

  SvarSlet
 2. Det ser så flot ud med alt dit stof på ræd og række :) Og hvor er det skønt at dit syrum ligger i forbindelse med de andre :)

  SvarSlet
 3. Wauw - sikke en samling - er vild med alle de klare farver! Må være skønt at have sin egen stofbutik lige ved hånden. Glæder mig allerede til at se det færdige syrum. God arbejdslyst med resten af flytningen ;o)

  SvarSlet
 4. Er du rådden jeg er grøn af misundelse over din samling..

  SvarSlet
 5. Oioioi, nå fikk jeg høy puls! Så fantastisk flott det var. Og jeg er selvfølgelig helt vanvittig misunnelig på alle de flotte stoffene du har! Heldige deg :) Gleder meg til å se alt det fine du skal sy av det :)

  SvarSlet
 6. ja du løber ikke tør for stoffer sådan lige med det samme :) skøn skøn samling du har der kan vi ikke lege at jeg er din mor eller søster og at vi skulle dele hehe

  SvarSlet
 7. Jamen jamen! Hvor ser det dog godt ud! Og her står jeg og mangler lidt stof til mit patchwork tæppe, og så støder jeg på din samling;) Jeg må vidst i gang med at skabe sådan en sortiment, så jeg ikke altid skal mangle:)

  Og hvor er det i øvrigt flot med de hvide bjælker. Vi stod og kunne ikke vælge mellem hvide eller sorte bjælker i vores nye hjem, men valgte at male dem sorte. Måske skal de alligevel være hvide engang:)

  SvarSlet
 8. Sikke et lækkert rum, det kan man kun være misundelig på!
  - Stofsamlingen også:)

  SvarSlet
 9. Wow en samling, og er dybt misundelig på al den plads, du har til din syning :o)

  SvarSlet
 10. Jeg er også grøn af misundelse! Hvor er det bare en utrolig samling du har.

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Iiiiih en masse. Dejligt at se. Jeg har kun garn i mine gemmer.

  SvarSlet
 12. Wauw det ser flot ud, må du godt få lov af manden at fylde så meget:-) Du er sørme heldig, gid jeg havde så meget plads til alt mit stof:-)

  SvarSlet
 13. Wauw! Glæder mig til, at se det færdige sy-rum. Man kan kun blive glad i låget af alle de flotte farver, sikke et udvalg (og en formue i stoffer) du har dig :)

  SvarSlet
 14. Det er helt vildt også i alle skønne farver... bare at se billederne er fantastisk ;-)
  Glæder mig til at se syrummet færdigt!
  God arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 15. Åh - det er da til at blive i godt humør af. Dejligt med god plads og arbejdsplads, der ligger tæt på, hvor man ellers er. Tillykke med rummet :o)

  SvarSlet
 16. Oj for en flott samling :)
  Skjønner godt at du gleder deg til å få
  syrommet opp og gå :)

  Søndagsklem fra Cecilie....

  SvarSlet
 17. Hvor ser det godt ud! Man kan kun blive misundelig, når man ser sådan en stak stof :-).

  SvarSlet
 18. Sikke en flot samling!! Det bliver mega fedt med et rum til kreativitet. Jeg er super glad for mit. Et sted hvor man kan have tingene i fred :-)
  Kh viola

  SvarSlet
 19. Hvor ser det bare flot ud når det ligger så fint stablet og i skøn farveorden! Dejligt at se på og kan godt forstå at kribler i fingrene for at komme i gang med at sy!

  SvarSlet
 20. Shiiit hvor har du meget stof, Anna! Sikken et slaraffenland. Hvem der bare havde et syrum :-) Kh Maria

  SvarSlet
 21. Shit du har meget stof. Ja undskyld mit sprog men det var lige det første der faldt mig ind. Men godt ser det ud og sikke en beliggenhed i huset dit syværksteder får. Så er mor og kone altid lige ved hånden.

  SvarSlet
 22. Det lyder perfekt at indrette husets hjerte, som det kreative rum.

  SvarSlet
 23. Hvor skønt! Altsammen - stof, rum, lyset - smukt :)

  SvarSlet
 24. Hej Anna
  SIKKE et smukt, smukt syn! ! Vakkert med alle de flotte farver mod det hvide i jeres nye hjem.
  Jeg er aldeles VILD med den flotte hængereol du har fundet på storskrald,-også bare dens historie. Passer perfekt til at opbevare smukke, gamle retro stoffer! :D

  Og hold da op, ting går stærkt med jer og indflytning i nyt hus! Godt gået! :D

  Kh Marthe

  SvarSlet
 25. Masser af smukt stof, men kan godt se at du allerede har pladsmangel til stof :0) Mon ikke du finder på noget fantastisk til at klare det problem???
  Det er så hyggeligt at kunne følge med i jeres indflytning i huset...
  Jeg kan fortælle dig at allerede nu r jeg misundelig på dit syrum :0) Mit er sammen med kontoret, og der skal virkelig holdes orden - ellers er det til at blive vanvittig af at opholde sig i!

  SvarSlet
 26. Hvor bliver man glad når man ser alle disse skønne stoffer og farver.

  Jeg har også et helt rum at være kreativ i, og en masse stof... Så skønt !!
  Mit ligger dog ikke så fint som dit, så måske jeg skulle tage en oprydning så det kan komme til at se lige så indbydende ud :)

  Kan godt forstå du glæder dig til at tage rummet i brug!

  -Linette

  SvarSlet
 27. hvor ser det bare skønt ud :)

  SvarSlet
 28. Suuuuuk! Hvor er det lækkert!

  SvarSlet
 29. Sikke en fantastisk samling. Og den pynter jo også helt vildt.

  Mvh Kirstine

  SvarSlet
 30. Der er virkelig meget stof der, og du har endda mere, det er jo vildt imponerende. Hvor fedt at du kan sy samtidig med at du stadig er sammen med familie :-)

  SvarSlet
 31. Så fås det vist ikke bedre, hva´? En fantastisk lækker og farvestrålende samling. Lidt mere overskuelig end min, måske man skulle se at få ryddet op ?? Jeg kan anbefale skabe med hylder og glaslåger fra Ikea. ;0)
  Rigtig god fornøjelse.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 32. Åh va mycket fina tyger, och vilken fin och inspirerende blogg!

  SvarSlet
 33. Er du da helt VIMMER, det er imponerende flot, når det hele ligger stringent der i farveorden og ALL RETRO :-)

  SvarSlet
 34. Det er så flot - glæder mig til at se det færdige rum :-)

  SvarSlet
 35. For ei utruleg flott stoffsamling!Det må jo vera ein glede berre å sjå på:-)

  SvarSlet
 36. Det er virkelig en imponerende (og misundelsesværdig) stofsamling du har dig :)

  SvarSlet
 37. Kan kun tilslutte mig alle de andre, for nøj hvor bliver man helt misundelig både på alt det skønne stof du har (ens eget lille lager er jo ingenting ved siden af dit) og så den skønne plads du får til at sy på. Kan godt forstå du glæder dig til at sidde der for det ville jeg godt nok også. Ved ikk helt om jeg ville være til at slæbe ud fra det rum. God fornøjelse med det hele når det falder på plads.

  Og man kan kun blive i godt humør når man se alle farverne på dit stof :o)

  SvarSlet
 38. Himmelrike sier jeg bare! Godt at jeg hadde som nyttårsfortsett å slutte å være misunnelig (og gjøre noe med grunnen til at jeg følger meg misunnelig), for ellers hadde jeg vært knallgrønn nå ;-)

  SvarSlet
 39. Tusind tak for jeres søde kommentarer:-) Billeder af stof kan samle Blogland;-) Dejligt, at så mange ser værdien i det og vil glædes over det sammen med mig. Glæder mig til at vise flere billeder, når jeg er kommet mere på plads i syrummet.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 40. Hold da helt op. Jeg sad lige og måååbede mens jeg scrollede op og ned over billederne et par gange. Sikke en fantastisk samling - og hvor ser det bare godt ud!

  SvarSlet
 41. Wow! Det var mye deilig stoff. Blir helt sjalu:-)

  SvarSlet
 42. i´m in ♥ with your "stoffregal" ;o)

  SvarSlet
 43. Ville ønske at din skønne samling var min. Er simpelthen så misundelig :)

  SvarSlet
 44. hold op hvor er det lækkert!! Nøj nogle vanvittig flotte stoffer!
  Kh Viola

  SvarSlet