onsdag den 19. september 2012

Laras nye hjemmeskoLara har fået nye hjemmesko, og i et gammelt hus som vores (som ikke har gulvvarme, ej heller isolerede gulve - det sidstnævnte må komme med tiden) er det et must her i den begyndende vinterkulde. Hjemmeskoene er egentlig ikke nye, for jeg købte dem, imens Lara lå i min mave. Dengang havde jeg slet ikke styr på størrelserne, og jeg var bange for at købe for småt - derfor kan hendes små fødder først være i dem nu. Men det passer jo også meget godt, nu hvor hjemmesko er en nødvendighed? 

Skoene er strikket i uld og derefter valket, og jeg kan ikke huske, hvilken bruger på Trendsales, der lavede dem. Men jeg syntes - og synes stadig - at de er supersøde og lidt troldeagtige.

Og det nymalede gulv (som er stuegulvet) fungerer jo også meget godt som mit nye fotosted?

10 kommentarer:

 1. Hvor ser de dejlige varme ud - rigtig vamset - sådan nogle kunne jeg godt bruge

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fantastiske :D Og så er det dejligt med noget til at holde de små "troldefødder" varme :o)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er de bare mega fede..!

  SvarSlet
 4. Forresten, kunne ikke lade være med at lure i din shop... Uha uha, så fed stil, blev vildt forelsket... og så uha nej, alt solgt :) Kan man måske lave en bestilling? Synes julekjolen med rensdyr er helt vidunderlig, sådan en ville klæde lille Johanne til jul :o) Skulle dog nok lige bruge den str. 80/86, kan du lave det, kan det nåes, hvad koster den? :D
  Du kan kontakte mig på janni374@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej janni

   Jeg syr desværre ikke disse på bestilling, tror heller ikke jeg har mere af det fine rudolfstof.
   Men tak for de pæne ord:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Ahhh, filtede futter er så fantastisk varme!

   Slet
 5. Åhh sikke et skønt hus Anna!! Tillykke med det :)
  Og hvide gulve - piiiift hvor er det lækkert. Håber du har det dejligt!
  Kh

  SvarSlet
 6. Jeg tror, det er min venindes mor, der har lavet de futter :) De ligner i hvert fald meget dem, som hun har solgt i hundredvis af på Trendsales :)
  Fine er de :)

  SvarSlet
 7. Disse hjemmefutter er også bare et MUST hjemme hos os. Jeg elsker dem og har lavet et utal af dem til venner og bekendte. Ulempen ved dem er, at man slider hul i dem og hvis der ikke er latex under dem, skøjter man rundt i dem på trægulve. Jeg smører et ordentlig lag latex under mine....det forlænger også levetiden på dem og hvis man når at opdage et hul i tide, kan man faktisk nå at lappe det med latexen :0)
  Men skønne og uundværlige er de!

  SvarSlet