torsdag den 20. september 2012

Fireogtyve sokker

Her er hvad jeg (blandt andet) fandt, da jeg pakkede mit krea-værelse ned i papkasser for at flytte det til vores nye hjem: Fireogtyve små sokker i forskelligt stof - et julekalenderprojekt, som jeg påbegyndte året før Lara kom til verden. Nu skal de gøres færdige, så Lara kan få en julekalender i år. Syv er allerede helt færdige, resten mangler bånd. Og så tænker jeg, om jeg skulle skifte en del af dem ud med sokker lavet af mit retrostof? Sokkerne er nemlig syet, før jeg begyndte at samle på retrostof. 

Men Lara har allerede taget dem til sig og går og hænger de syv, som er færdige, på dørhåndtag rundt i huset. Hun putter også gaver i; duploklodser og den slags spændende små overraskelser. Ja, konceptet har hun i hvert fald forstået - men hun har jo også en mor, som er tosset med julen! ;-)12 kommentarer:

 1. Så stilig julekalender Lara får:-) Skjønner gost at hun ikke kan vente til jul...

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det en voldsomt go ide !
  Mon det vil bli hyggeligt, hvis man putter gaver til sig selv deri ? Har desværre ikk børn at gi gaver ):

  Men tror nu nok lii jeg skal igang med at sy :D

  SvarSlet
 3. De er super søde. Og synes da bare du skal bruge det oprindelige stof når nu Lara kan lide det :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes du skal lade dem blive som de er:-)

  SvarSlet
 5. Sikke fine sokker, skønt med et projekt der kan færdiggøres :)

  jeg har linket til dig fra mit nye indlæg :)

  SvarSlet
 6. Spændende ide - skal der på en måde tal på?
  Tænker også på at det kræver ret meget plads, hvis alle 24 sokker skal hænge på en gang - eller hvordan er det tænkt?
  Men smukt og sødt er det sikkert! :o)
  Kh Elena

  SvarSlet
 7. Hvor er de søde :) Rigtig god idé.

  SvarSlet
 8. Godt at jeg ikke er den eneste juletosse der render rundt:)
  God idé og supersøde sokker,dejligt Lara er glad for dem.

  knus og kram herfra

  SvarSlet
 9. Det blir en flott adventskalender! Gleder meg til å se alle 24 :)

  SvarSlet
 10. Virkelig fine, og super god ide med 24 individuelle sokker. Jeg tit tænkt at jeg skulle sy bare én til pynt, men kommer altid fra det når december nærmer sig.

  SvarSlet
 11. Hvor er de super fine. :) Kan godt forstå at din datter synes de er herligere at lege med - også inden de 'rigtige' gaver er puttet i.. ;)

  SvarSlet
 12. Hvor hyggeligt. Jeg synes du skulle beholde sokkerne præcis som de er lige nu (men selvfølgelig med bånd) for du har jo nok en del andet at lave lige nu i det skønne hus og den dejlige have. Fremover ville jeg så måske lave én ny sok om året (måske af rester af en kjole hun har været glad for eller af et stykke stof du var særligt forelsket i). Måske kunne du brodere et lille årstal og så ville sokke kalenderen også fortælle lidt om jeres liv i de år.

  Lige nu hvor I er flyttet ind i det hus der forhåbentligt bliver rammen om jeres liv de næste mange, mange år er det jo perfekt at starte nye (nemme!) traditioner.

  SvarSlet