onsdag den 22. august 2012

Har I set det?

Har I mon set, at man nu også kan få det skønne Bambi-jersey i en flot turkis farve? Ja, jeg kunne altså ikke stå for fristelsen og måtte købe en meter af det. Stoffet har jeg set her - og selvsamme sted fandt jeg også de skønne bånd med bambierne. Hvad jeg skal bruge båndet til, ved jeg endnu ikke. Måske suttesnore - eller har I nogle ideer?13 kommentarer:

 1. Som linning på en nederdel?

  SvarSlet
 2. Nu ved jeg ikke hvor gamle dine børn er, men jeg bruger fine bånd som pynt på hagesmække, der ellers kan være lidt kedelige.

  SvarSlet
 3. Åh ja, jeg sad også og kiggede på lige netop disse søde bambier fra Malika og Rosa den anden aften. Det er vildt flot i de turkise farver. De skal hel klart på MÅ EJE listen:-)

  SvarSlet
 4. Er helt vild med Bimbi-båndet, ligger også godt i munder, når det udtales :-). Suttesnore er et udemærket forslag. Måske, du du kunne desigene en hårsløjfe af båndet?

  SvarSlet
 5. Der dumpede 1 mtr af selvsamme stof ned i min postkasse i går:-) sammen med en masse andre lækkerier se'fø'li. Det er bare endnu skønnere IRL

  SvarSlet
 6. Jeps, har lige bestilt det igår til en lækker lille kjole. Det er simpelthen så fint!!!

  SvarSlet
 7. nej :) men jeg har set, at du er nævnt i det nye bolig liv:) så meget fortjent Anna. Håber I nyder jeres nye hjem og kommer lige så langsomt på plads i jeres nye paradis:)
  kh kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Kirsten:-) Og nej, vi er overhovedet ikke kommet på plads endnu - end ikke flyttet! Der skal først males og den slags, før vi flytter ind - men forhåbentligt engang i september.

   Kh
   Anna

   Slet
 8. Hvor sjovt - jeg har lige modtaget det blå bambistof i dag. Det er så fint!!

  SvarSlet
 9. Ej ej hvor er det fint!!! Ærgeligt at jeg lige har brugt pengene på en kæmpe fest, men alle pengene værd, så jeg må lige vente lidt :o)

  SvarSlet
 10. Jeg har tagget dig i en lille blogleg. Se mere her: http://buusogbabys.blogspot.dk/2012/08/det-5-billede-sadan-nsten-da.html

  Mvh Ditte :)

  SvarSlet