mandag den 30. juli 2012

Vores livs største beslutning
Jonas og jeg har brugt en stor del af vores sommerferie på at købe hus. I dag faldt de sidste brikker på plads, og vi kan nu kalde os for husejere. Det er ret vildt - og nok den største beslutning, jeg nogensinde har skullet tage. 

Længe har vi kigget på hus - faktisk de sidste 4 år - men det er aldrig blevet til mere end det. Vi har ikke været i tvivl om, hvad vi ville have. Men pengene og tiden har ikke været til det, og der har også været langt mellem de huse, som vi har syntes om. Vi søger nemlig et ældre hus - og samtidig har vi ikke ønsket at give os i kast med "håndværkertilbud". Placeringen har også været vigtig, og grunden har skullet være stor nok. Så ja, der har været krav nok, men ikke så mange huse at vælge imellem. 

Nu har vi så fundet det. Det er ikke perfekt, og vi har skullet gå på kompromis flere steder. Som man nu skal, når man ikke er millionær. Men sammen kan vi gøre det perfekt - til vores eget lille paradis - det er jeg efterhånden sikker på. 

For mig er det uhyre vigtigt, at huset er æstetisk og afspejler dem, vi er - og den måde, vi gerne vil leve vores liv på. Jeg har altid haft svært ved at se mig selv i et parcelhus eller i et nyt og moderne hus, men har derimod drømt om et hus på landet med masser af sjæl og masser af plads. Det har jeg nu fået. Huset er fra 1875 og ligger i en meget lille landsby ca. 20 minutters kørsel fra Århus. 

Og så, da jeg skulle træffe den endelige beslutning, blev jeg alligevel i tvivl. For lige pludselig skulle vi tage stilling til, om det nu også var sådan, at vi ville leve vores liv. Afsondret fra andre; ingen legekammerater til Lara i baghaven og uden indkøbsmuligheder i gåafstand. Og i et gammelt hus, som kræver konstant vedligeholdelse. Hele vores liv skulle pludseligt tænkes igennem. Og disse dilemmaer har faktisk været rigtig hårde og taget meget på kræfterne. Godt, vi har haft ferie. 

Nu hviler jeg i vores beslutning. Og jeg glæder mig enormt meget til at få mit eget og komme i gang med at skabe det hjem, som jeg gerne vil have, at Lara skal huske som sit barndomshjem. Det skal nok blive rigtig godt.  76 kommentarer:

 1. Nøj det ser lækkert ud. Med masser af charme og sjæl! Tillykke med den store beslutning :)

  SvarSlet
 2. Åh hvor ser det bare super hyggeligt ud... Lige min stil..
  Håber i bliver lykkelige der :-)

  SvarSlet
 3. I kan da kun blive lykkelige i dette hus- stort tillykke:-)

  SvarSlet
 4. Åhh, det er skønt! Og ja, det er en stor beslutning.. Men jeg tænker gerne at man altid kan sælge igen hvis det ikke er det rigtige eller hvis det kommer til at koste søvnløse nætter.. Intet behøver at være en beslutning for resten af livet, udover det at få børn ;) Jeres nye gamle hus er smukt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Det har du helt ret i, og det har flere af vores venner også pointeret:-) Men med boligkrisen er det jo aldrig til at vide om man kan komme af med et sådant hus igen, og derfor har vi købt det som skulle vi bo der resten af vores liv - eller i hvert fald de næste 10-15 år;-) Da jeg skulle træffe beslutningen om at få Lara, var jeg faktisk ikke så meget i tvivl, for jeg var sikker på, at jeg - lige meget hvad der skete (om Jonas og jeg så gik fra hinanden) ville jeg ikke fortryde et barn. Hun er nu mit livs bedste beslutning:-) Mon ikke vi alle har det sådan med vores børn? Anyway, jeg håber og tror på, at det nok også skal blive godt med huset - hvis det altså ikke viser sig at være fuld af skimmelsvamp eller lignende - Gud forbyde det!

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Hvor ser det fantastisk hyggeligt ud. Jeg er overbevist om at det nok skal blive rigtig godt :-)
  Fantastisk blog du har, jeg er helt vild med dine kreationer. Og ville ønske jeg selv var så god med nål og tråd :-)
  Kh Marlene

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med huset - hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg kunne sagtens se jer bo der, selvom jeg kun "kender" dig gennem bloggen :) Men du har ret det er en meget stor beslutning hele vejen igennem :) Jeg håber I bliver rigtig glade for jeres valg :) Held og lykke med det :)

  SvarSlet
 7. Det ser fuldstændigt skøn og idyllisk ud - og med god plads...

  Og sikke en have!

  Tillykke med titlen som husejer, og velkommen til en verden af glæde (og bekymringer - dem kommer man nok ikke uden om).
  Hvor jeg glæder mig til at følge hele processen med at I gør det til helt jeres eget!

  SvarSlet
 8. Det bliver da skide godt Anna, luft til alle og legekammeraterne de skal nok komme til Jeres oase. Stort tillykke.

  SvarSlet
 9. Åhhh, hvor kender jeg den følelse. Vi går rundt og søger efter et barndomshjem til vores børn, med alle de samme bekymringer som jer/dig. Vi har endnu ikke fundet stedet - og det skyldes også ofte økonomi, men også bekymringerne om om vi vil trives på landet. Eller i vores tilfælde udenfor København. Glæder mig til at høre mere om jeres drøm og hvordan det hele udvikler sig....

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Stort tillykke med huset - tror også det kan rumme mange gode drømme og muligheder....

   Slet
 10. Tillykke med huset, det ser skøøøønt ud...

  SvarSlet
 11. Wauw!! I har gjort det. Stort tillykke med huset. Jeg er sikker på, I bliver rigtig glade for det og glæder mig til at se det rigtigt en dag! KH Maria

  SvarSlet
 12. Tillykke med jeres nye hjem. Det kan kun blive fantastisk.
  Husk at tage billeder gennem processen, de er gode at tage frem, når/hvis man i perioder synes tingene går for langsomt.
  Jeg har selv prøvet processen.
  At flytte ud "på landet" (i 2000) er det bedste, vi har gjort for familien, Peter var dengang 9 og Gitte var 16 år.
  Tro mig, legekammerater kommer af sig selv, for I kommer til at kunne tilbyde så mange ting, man ikke har "på astfalten"

  SvarSlet
 13. Sikken et hyggeligt hus I har købt. Stort stort tillykke, jeg er sikker på, at I nok skal blive super glade for det. Hvor ligger det henne, hvis man må være så fræk at spørge?
  Mvh Hewlena

  SvarSlet
 14. Hej Anna
  Hvor ser det bare for vildt skønt ud! STORT TILLYKKE med jeres helt eget, fantastiske ejendom! :D Skønt at I til sidst fandt roen i jeres STORE beslutning! Det er helt sikkert mange, mange overvejelser frem og tilbage, der skal gøres, inden I har nået frem til den dejlige beslutning I har taget. Ej, hvor er det VILDT! Hjertelig tillykke fra Norge!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 15. Det ser da fantastisk lækkert ud, Tillykke med beslutningen

  SvarSlet
 16. Sikke et yndigt hus! Og tillykke med den nye titel. Tror bestemt at Lara vil huske tilbage på det med lutter gode minder :)

  Mvh Elisabeth
  http://missionidealvaegt.blogspot.dk/

  SvarSlet
 17. Hvor er det bare smukt og fantastisk. Og man kan da ikke helt kalde det for et hus... Det er da lige før det ryger i kategorien som en gård. Kan så godt forstå jeres forelskelse. Jeg er vilde også være faldet pladask. Kæmpe tillykke.
  Kh V

  SvarSlet
 18. Hvor er det bare hyggeligt og ren idyl - lige det vi går og drømmer om. Men sådanne perler hænger jo ikke på træerne :o)
  Held & lykke med jeres nye liv :o)

  SvarSlet
 19. Tillykke med beslutningen og huskøbet. Det ser fantastisk ud! Måske er der ikke indkøbsmuligheder i gåafstand eller legekammerater i baghaven, men der er masser af andre ting, man ikke opnår eller ser midt i byen. ...og hvem ved, hvem der flytter til byen...? God fornøjelse med indretningen :o)

  SvarSlet
 20. Dejlige billeder! Det ser ud til at være et henrivende sted.
  Tillykke med det og rigtig meget god fornøjelse med at indtage jeres helt eget hus. :-)

  SvarSlet
 21. Det ser rigtig fint ud:)
  Tillykke med det.

  SvarSlet
 22. Det ser ud til at være den rene idyl... hus, have og høj solskin : )

  SvarSlet
 23. Det hus har så meget sjæl, som man kun kan drømme om :) Hvis man ikke tager en chance i ny og næ, så vinder man heller intet. Jeg er sikker på, at i bliver glade for huset. og sikke en legeplads Lara får. Legekammeraterne bliver grønne af misundelse, og vil stå i kø for at komme på besøg hos lara :)

  Tillykke med købet. En af de bedste ting ved at være husejer er, at man kan få noget frisk luft ude i haven :)

  SvarSlet
 24. Tillykke med jeres smukke hus. Det ser helt fantastisk ud - hyggeligt og med sjæl. Er sikker på at I får det helt fantastisk på denne lille plet.
  Held og lykke med det..

  Kram fra ny læser

  www.linesforunderligeverden.blogspot.com

  SvarSlet
 25. Stort tillykke med beslutningen. Det ser meget idyllisk ud. Held og lykke med det!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 26. Stort tillykke med jeres hus!
  Det ser super godt ud og er sikker på at i nok skal få lavet det til noget helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 27. Tillykke. Det ser helt fantastisk ut. Der kunne jeg gjerne bodd. D

  SvarSlet
 28. Det ser da bare helt perfekt ud... Stort tillykke, det bliver i mægtig glade for :-)

  SvarSlet
 29. Tillykke med jeres nye hus! Ja underligt at det føles som en større bedlutning st købe hus end at få barn... Men det er en stor beslutning hvor man bosætter sig som har indflydelse på hele familiens hverdag... Held og lykke med det, super hyggeligt ser det ud ;0)

  SvarSlet
 30. Ud fra billederne, set med mine håndværker øjne:), ser huset sundt og velholdt ud! Altid et super tegn når man kan se at de tidligere ejere har lagt sjæl i vedligeholdelsen! Vi elsker vores lille landejendom og vores piger trives. Stort tillykke med købet:)

  SvarSlet
 31. Tillykke med det fine hus. Skønt endelig at få taget springet.
  Vi følger selv boligmarkedet tæt, her i Lystrup. Synes dog ikke lige jeg har set dette på boligsiden??

  Kh
  Gitte

  http://gaasegang.blogspot.dk/

  SvarSlet
 32. Hej Anna!
  Ja, jeg kunne forestille mig, at det har været en meget svær beslutning at tage. Jeg har i hvert fald fundet ud af, at jeg ikke skal bo væk fra byen igen. Det hus vi bor i nu, er lejet.
  Tillykke med jeres beslutning! Det ser vildt smukt og idyllisk ud og jeg er sikker på, I kommer til at elske det, når først I vender jer til havearbejde, vedligeholdelse mm. Det er jo 'bare' en tilvendingssag, hvis du spørger mig.

  Kh Kia

  SvarSlet
 33. Nej hvor er det bare spændende! Helt vildt! Stort tillykke med det...og det ser jo HELT igennem idyllisk ud på billederne - jeg kender dig jo kun gennem de ting du viser og skriver her på bloggen, men jeg kan sagtens forestille mig, at det lige er et sted for dig...sådan med det relativt begrænsede kendskab jeg har til dig (man kan alligevel godt "fornemme" essensen af hinanden selvom det hele er virtuelt ikke:-)
  Hvor er det bare skønt for jer...kan tydeligt huske fornemmelsen i maven og lykke suset, den dag vi stod med nøglerne til vores EGET hus (nå ja, mest kreditforeningens, men alligevel:-)
  TILLYKKE og HURRA:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 34. WAUW.... Der ser godt nok hyggeligt ud, stort tillykke til jer(0:

  SvarSlet
 35. Stort tillykke - tror det er en svær beslutning at købe hus uanset hvor og hvordan det ligger - det er ligesom ikke noget man bare lige kan gøre om - da vi købte hus for godt 2 år siden, var det godt nok også med hjertet i halsen og mange mange overvejelser, vi ville skabe en tryk base for vores børn, og ville helst undgå at fortryde det et par år efter :)

  Det ser fantastisk ud, og vær glad for at det ikke er perfekt, for nu kan I med god samvittighed gøre det til jeres eget og få det til at se ud præcis som I ønsker hen ad vejen ;) Vi er heller ikke millionærer og vi har nu boet 2 år med tapetløse rum, men hvad betyder det, når huset er drømmehuset og man hele tiden kan se det bliver bedre stille og roligt - og på denne måde bliver vi tilfredse i første forsøg, frem for at forhaste en istandsættelse i gennem :)

  Så endnu engang tillykke - og GLÆD JER, det er så fedt at kunne kalde sit hjem for SIT EGET :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 36. Stort tillykke med huset.
  Det ser rigtigt hyggeligt ud.
  Fedt I tør springe ud i det.
  Held og lykke med det hele.

  God aften til dig og dine

  SvarSlet
 37. Hvor ser det hyggeligt ud :) Kan sagtens forstå dine tanker, huskøb er jo en stor ! beslutning - men legekammerater skal nok finde derud, tro mig, jeg er selv opvokset uden for byen og har ikke manglet legekammerater - og alt det andet, heller ikke noget problem, bare nye 'vaner' man skal ind i (hurra for bilen) :)

  SvarSlet
 38. Tillykke. Ja det er en stor beslutning. Men hold op det ser fedt ud.

  SvarSlet
 39. Det ser SKØNT ud, søde Anna. Og Lara kommer til at stortrives der også er jeg sikker på, for der er jo højt til himmelen og plads at boltre sig på. Jeg tror I kommer til at elske det!! Stort tillykke med det :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 40. ÅÅÅååå for en fantastisk plass, her kommer dere nok til å trives. Bildene er jo som hentet fra en film. Løøøøøøv ;) Lykke til.

  SvarSlet
 41. TILLYKKE. Jeg synes huset (og ikke mindst haven) ser fantastisk ud og jeg er helt sikker på at I der får bygget et dejligt fælles hjem. Det med at være i tvivl er helt naturligt. Jeg har været i tvivl hver eneste gang vi har købt noget (på nær en enkelt gang men da var det også "bare" et fritidshus og vi var sikre på at kunne sælge igen fordi folk simpelthen stod i kø for at købe netop det hus, vi var bare først i køen). Faktisk har jeg ofte også været i tvivl de første måneder i huset men så er jeg langsom begyndt at få rødderne i jorden og er blevet glad for beslutningen.

  Om børn og bosteder kan man sige både for og imod et hus på landet. På den ene side er det dejligt med legekammerater tæt ved, på den anden side er det også rigtigt dejligt med masser af plads ude og inde så det er et skønt og specielt sted at besøge. I får sikkert bedre plads end de fleste og det kan I udnytte til flere overnatningsbesøg og til at skabe et særligt sted som de andre børn gerne vil besøge. Børn vokser hurtigt og ret hurtigt bliver det vigtigere hvor der er dejligt at være end hvor det sådan lige er. Når de bliver teenagere vil de omvendt gerne være i byen, men der tror jeg ikke at det gør så meget hvis de ikke er hjemme for til den tid spiser de alligevel bare alt hvad der er i køleskabet og forsvinder i øvrigt ind på værelset.

  Jeg glæder mig til at følge med når I flytter ind og håber vi får lov at følge med her på bloggen.

  SvarSlet
 42. Lækkert hus, stort tillykke med det, glæder mig til at se mere fra det

  SvarSlet
 43. Hvor ser det hyggeligt ud :) Hvor ligger det?

  SvarSlet
 44. Det ser så koselig ut med mange muligheter- masse til lykke med det :)

  SvarSlet
 45. Det ser fantastisk ud og de store beslutninger tager altid lidt på kræfterne, men så ved man det er de rigtige;-).
  I kommer til at nyde jeres liv i så smukke omgivelser.
  God fornøjelse og god flytning:-)
  Knus Rikke

  SvarSlet
 46. Tillykke med jeres fine hus :-) Det er et smukt hus med sjæl!
  Kh Viola

  SvarSlet
 47. NU må du da få brug for 'min bog', som jeg tidligere har foreslået en byttehandel med, og som du kan se på min hjemmeside www.landskabstegnestuen.dk :-P
  Nuvel... haven er sjældent det første man går i gang med... og da slet ikke stauderne ;-)
  Både hus og have ser meget indbydende ud - tillykke med det :-)))

  SvarSlet
 48. stort tillykke med huset, det ser da bare helt vild flot ud. håber i bliver glade for det. Vi har haft hus i lidt over et år nu, og det var også en stor beslutning at flytte til en by vi ikke har noget forhold til, men hver eneste dag jeg kikker ud af vinduerne på markerne og ser heste eller andre dyr, tænker jeg bare på hvor heldig jeg er og hvor er det bare dejligt at følge årets gang i naturen. vil ikke undvære at bo på landet. ha en dejlig dag og endnu engang tillykke

  SvarSlet
 49. Tillykke med det nye hus, det ser skønt ud. Jeg er sikker på at det bliver helt fantastisk.

  SvarSlet
 50. Tillykke med at være blevet husejer - det ser da virkelig hyggeligt ud, og sikke en have! Jeg kender det der med at bo langt fra legekammerater, indkøb osv, men man vænner sig til det. Til gengæld er der ro på landet :)

  SvarSlet
 51. Tillykke med jeres nye hus. Hvor bliver det skønt for jer at skulle skabe jeres hjem.
  Huset ser virkelig idyllisk ud.

  SvarSlet
 52. Virkelig hyggeligt og smukt hus. Tillykke med det. Og 20 minutter fra Århus er da ingenting. :-)

  SvarSlet
 53. Det ser da bare så lækkert ud! Stort tillykke med købet :-)

  SvarSlet
 54. Hvor ER det lækkert! Det er præcis sådan en gård vi leder efter... vi har vores eget hus, i byen, til salg, og får desværre ikke lov at købe før det er solgt... men indtil da drømmer vi :)

  SvarSlet
 55. Stort tillykke med jeres nye titel og jeres nye gamle hus. Det er simpelthen så smukt og idyllisk og lige sådan noget jeg også kunne falde pladask for!!! Dog er der lange udsigter til et hus her, men drømmen er der da stadig, selvom det er en kæmpe forpligtelse... Håber i bliver rigtig glade for jeres nye hjem og jeg glæder mig MEGET til at se, hvordan i får jer indrettet :D

  SvarSlet
 56. Stort tillykke med den store beslutning! Hvor ser det bare helt fantastisk ud det fine gamle hus :) Jeg har det på samme måde som dig - jeg har meget, meget svært ved at se mig selv i et nyt hus. Jeg tror at det bliver rigtigt godt og selvom der også er meget vedligeholdelse i det og et par kompromiser er det jo meget meningsfuldt at ofre lidt for at få sit drømmehjem :) Jeg er sikker på at man kun kan være lykkelig over at få lov at vokse op sådan et skønt sted - det kræver blot at legeaftaler planlægges lidt, men det er jo heller ikke umuligt :) Der er jo tusind ting at udforske og lege på egen hånd sådan et sted.

  Stort tillykke igen og hurra for gamle huse og steder fulde af "sjæl" :D

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 57. Tillykke med det! Vi købte et nedlagt landbrug i november fra 1877...Jeg kan kun sige, at det er SÅ dejligt at flytte i et hus med sjæl og charme. Der er så mange finurligheder og unikke præg, som man ikke finder i nye huse. Så jeg synes, at det er det helt rigtige valg, som i har taget:)

  SvarSlet
 58. EEEJ hvor er det fint! Jeg ønsker jer en lykkelig fremtid i jeres idylliske hus!

  SvarSlet
 59. Gratulerer med hus! Det ser kjempeflott ut! Og så stort!

  Man må kanskje velge bort litt annet når man plutselig får et hus som skal/må være hovedprosjektet i livet. Det krever jo ganske mye, men samtidig må dere gjøre ting i lag og la det være en greie dere to gjør sammen. Og lekekamerater kommer etter hvert, skal du se. Det blir bare på et litt annet vis denn det du er vant til akkurat nå.

  Gleder meg til å følge dere videre i det nye huset! :)

  SvarSlet
 60. Aij hvor ser det bare skønt ud Anna. En stor og modig beslutning i har taget. Jeg fik faktisk helt tårer i øjnene da jeg læste dit indlæg for jeg kender bare SÅ godt alle de tanker og overvejelser og den usikkerhed der er i de der husovervejelser og den frustration der er i at bo et sted som man allerede mentalt er på vej ud af men hvor det bare synes at trække ud i det uendelige og håbet om at det rigtige hus NOGENSINDE dukker op kan på nogle dage ligge på et meget lille sted.

  Selv leder og leder vi også og det lyder som om vi har mange af de samme overvejelser som jer, men er blot måske endnu mere krævende ;P

  Jeg tror ikke selv jeg kunne leve sådan rigtigt på landet men jeg elsker at være på besøg der og jeg synes ud fra det billede jeg har fået at dig og jer på bloggen at det virker som om at et stort skønt hus på landet med have er det helt rigtige valg for jer. Så kæmpe tillykke med den store beslutning. Jeg glæder mig til at følge med i projektet fra sidelinien (:

  Kh Iben

  SvarSlet
 61. Wauu, jeg er vild med det!

  SvarSlet
 62. Wauw, hvor ser det bare hyggeligt ud - også lige et hus efter mit hoved, med masser af charme og sjæl!

  STORT tillykke med det!


  Jeg er sikker på, at I sammen skal få skabt et dejligt hjem for jeres familie og jeg vil glæde mig til at følge udviklingen :)

  SvarSlet
 63. Wow! Det er jo en drøm. Jeg elsker simpelthen de små gårde fra slut 1800-tallet. Det ser super hyggeligt ud og ret velholdt i den gamle stil. Dér kommer I til at ha' det godt.

  SvarSlet
 64. Hold da op hvor ser det skønt ud :-) Gid det var mig der var så heldigt.

  SvarSlet
 65. Hvor ser det lækkert ud..!! Kæmpe stort tillykke Anna..;) Stor beslutning - men jeg tror da bestemt også det er det helt rigtige til jer..:)
  Vi går også megetw og vejer for og imod pt angående hussalg og -køb.. Det er svært og koster mange tanker og energi.. Hvor må det være dejligt at være på den anden side med en god mavefornemmelse..:)
  Glæder mig til at høre mere om jeres nye kapitel som husejere..;)

  SvarSlet
 66. Det ser så lækkert ud Anna! Stort til lykke :-) Har jo selv lige været det igennem og kan genkende mange af dine tanker! Det bliver så fedt for jer :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 67. Ualmindelig lækkert ser det i hvertfald ud! Ren idyl.. Jeg håber, I har truffet det rigtige valg :0)

  SvarSlet
 68. Gratulerer som huseiere! Og for et fantastisk hus dere har fått! Nydelig nydelig nydelig! Jeg blir rent misunnelig. Skjønner godt alle kvalene, men med et så fint hus så blir det nok bra :) Lykke til med flyttingen!

  SvarSlet
 69. Tillykke med det dejlige sted, hvor er det smukt og hyggeligt. Kan se din Jonas er min gamle studiekammerat fra Moesgård, håber du vil hilse ham. Hilsner fra Janni

  SvarSlet
 70. TUSIND TAK for alle jeres kommentarer, som jeg kom hjem til her til aften (efter en dag i godt sy-selvskab). Jeg har lyst til at svare hver og en, men det bliver vist lidt omfattende. Men jeg er rørt over, at I giver jer tid til at kommentere på huset og på mine tanker ang. huskøb - og hvor er det dejligt at høre, at mange af jer selv har været eller stadig er i disse overvejelser. Det betyder meget for mig.

  Et par af jer spørger, hvor huset ligger - og det ligger i en lille landsby ved navn Bale, tæt på Mørke og ca. 20 mins kørsel fra Århus. Jeg lover jer, at I nok skal få flere billeder - og fra det indvendige - inden længe:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 71. Kære Anna,
  et kæmpe stort tillykke med jeres nye livsafsnit. Jeg er ikke i tvivl om, at stedet og jeres nye hjem vil give dig sååååå uendelig meget af inspiration og glæde, at du om nogen tid ikke vil være foruden det, og bekymringerne er fløjet med fuglene sydpå.
  Ønsker jer det aller aller bedste i jeres nye hjem,
  kh kirsten

  SvarSlet
 72. Havde det ligget, hvor vi gerne vil bo, havde det vist været et drømmehus for os. Det ser SKØNT ud! Stort tillykke med beslutningen!

  SvarSlet
 73. Tillykke med beslutningen og huset - hvor er det et skønt hus... jeg kunne godt se mig selv der. Jeg håber det er den HELT rigtige beslutning for jer!! Og glæder mig til at se flere billeder fra jeres paradis...?
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 74. Anna! Kæmpe stort tillykke med huskøbet!!! Hold nu OP det er skønt ud!!!! Det er jo lige dig og Lara får, uden tvivl, en skøn opvækst derude. Vidunderlige somre og de hyggeligste Jule aftener. GOD beslutning. Kan SAGTENS følge dig i alle tankerne og bekymringerne. Vi er i det samme p.t. -dog kun 1/2 år inde i det, så nu ser vi hvor lang tid det tager os. Der er mange overvejelser. TILLYKKE :)
  Ditte

  SvarSlet