tirsdag den 3. juli 2012

Vinder af "Made by me" giveaway


Så er vinderen af bogen "Made by me" endelig fundet! Et par dage forsinket, men jeg har haft så travlt - både med skolearbejde, stofsalg (sikke en interesse! Jeg har næsten ikke kunnet følge med) og med syning - ja, det er hårdt at have næsten-sommerferie:-)

Der har været stor interesse for bogen, og det forstår jeg også godt - for det er en super skøn bog, hvis man altså er til syning;-) I alt 235 kommentarer - og TUSIND TAK til jer alle for jeres deltagelse.

Randorm.org har trukket vinderen, og det blev Liselotte, der blev den heldige. Hun har desværre ikke en blog, men hun efterlod en mailadresse. Liselotte, jeg har skrevet en mail til dig, som du gerne må svare på.

Flere har spurgt til, hvor bogen kan købes. Den kan - højst sandsynligt - købes her. Til marts ankommer den næste udgave af bogen, hvor jeg er med - og jeg håber på at få lov til at udlodde den som giveaway. 

4 kommentarer:

 1. Øv! Kunne godt tænke mig at vinde... Måske en anden gang :o)
  Tillykke til heldige Liselotte! :o)
  Vh

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne sige tusind tak, fordi jeg blev den heldige vinder. Glæder mig så meget til at modtage bogen. Spændende...
  Tusind tak for fantastisk inspiration til dig, Anna.

  Mange sommervarme hilsner

  Liselotte

  SvarSlet
 3. Øv, og tillykke til Liselotte :o)

  SvarSlet