lørdag den 7. juli 2012

Superskønne giveaways

Der findes så mange skønne giveaways i Blogland, og det er kun et fåtal, som jeg når at deltage i. Jeg er desværre ikke født under en særlig heldig stjerne (men har så held i kærlighed!?!) og vinder derfor sjældent, men det skal ikke forhindre mig i at deltage:-)  

Jeg synes vældig godt om giveaway-ideen - både fordi der er mange lækre ting, man kan vinde, men også fordi, at vi via giveaways kan hjælpe hinanden med at gøre opmærksom på hinanden.  

I Blogland kan man finde både sponsorerede giveaways og "homemade" giveaways, og begge dele kan være lige skønne:-) 

Herunder kan du se, hvad jeg deltager i lige for tiden.Maria syr børnetøj, som hun også sælger i en butik i København. Hun er en super dygtig syerske. Du kan vinde en jakke til dit barn, syet af hende. Du får selv lov til at bestemme farver, og jakken kan være en sommerjakke eller en overgangsjakke. Klik her, hvis du gerne vil deltage.


Line har ofte super skønne giveaways på sin blog - denne gang er det de populære sprayflasker fra Belton, som hun udlodder. Du kan vinde et gavekort på hele 400 kr, og der er et utal af farver at vælge imellem. Klik her, hvis du gerne vil deltage.
Dette er en vild giveaway, synes jeg. Det er nemlig en hæklet bamse, som Karen Elisabeth udlodder! Sikke et arbejde, der ligger bag den! Jeg er ikke selv en ferm hækler, men der må helt sikkert ligge mange timer bag den, også med hækleegenskaberne i orden. Du kan vinde den her.Mette og Tamra har sammen børnetøjsmærket Avesjov, og det er nogle dejlige kreationer, de får lavet. Denne gang kan du vinde et par skønne knickers i valgfri farver. Og ja, de skriver godt nok, at det er til drenge, men jeg kan nu godt finde på at putte min pige i de gule:-) Du kan deltage ved at klikke her.
Og sidst, men bestemt ikke mindst, deltager jeg i Chanettes giveaway, hvor man kan vinde denne skønne retroelefant. Den er da genial som sovebamse, tænker jeg! Du kan deltage her.

11 kommentarer:

 1. Åh ja - Blogland er et slaraffenland af lækre gaver :-) Og klart at de gule kan bruges til puger - Karen har da selv et par - og vi er jo nogen, der er vilde med gul og lilla, ikke? Så der er både gule, lilla og hvide bluser, der passer godt til :-)

  Og tak fordi du gør opmærksom på vores lille Give Away :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Anna!
  Skønne Give aways! : )
  Jeg har linket til dig fra min blog nu,-må jo vise frem den smukke kjole du har syet! : )

  Dejlig dag til dig!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 3. Uh jeg synes den hæklede bamse ser så uhyggelig ud. Men ellers dejligt mange lækre give aways :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den hæklede bamse er da helt fantastisk! :-) Det er bare fordi, den endnu ikke har fået øjne, at den er lidt uhyggelig;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Enig! Der er så mange lækre giveaways herinde, men jeg har heller ikke været heldig endnu.
  Hvis du har lyst til at være med i en mere, så har jeg netop startet min allerførste giveaway på min blog : )

  SvarSlet
 5. Den hæklede bamse er for vild! (og får min lille fisk til at fremstå endnu mindre ;)...) Må vist have gang i en større give away næste gang!

  SvarSlet
 6. Tusind tak Anna. Hvor jeg glæder mig til at høre, om I snart bliver husejere! God aften. Kh Maria

  SvarSlet
 7. Du har helt ret der er så mange fine give away rundt om, og du har jo også selv gang i en fin en også. Jeg kander godt til det der med at man ikke lige når at deltage, selv om man egentlig gerne ville have været med.

  SvarSlet
 8. Ja, der er vild mange gode Give Aways her i Bloglandet, og jeg deltager i ret mange for sjovs skyld - lidt spændt på om jeg en gang kan være heldig ;-)
  Af dine eksempler kan jeg bedst lide den sidste med soveelefanten. Den er bare superskøn! :o)

  Der er så meget åben og skjul reklame i dette indlæg... Så jeg vil også inviterer til at deltage i min alleførste Give Away, der kører nu :o)

  SvarSlet
 9. Prøv her -> http://gitteluna.blogspot.dk/2012/06/give-away.html ;-)

  SvarSlet