lørdag den 28. juli 2012

Sommerdage ved havet
Så fik vi endelig lov til at opleve solens varme. Og vi var så heldige at tilbringe solskinsdagene i familiens sommerhus, som ligger lige ned til vandet og ikke langt fra mine bedsteforældres gård. Grunden købte min morfar i 30erne for en månedsløn - han skulle bruge den til at have sin jolle på, for ligesom mange andre satte han garn ud, så familien kunne få fisk en gang imellem. Da jeg var barn, lå der en simpel bådhytte på grunden - uden vand, el og toiletforhold, men her tilbragte vi ofte de varme sommerdage. Senere er der blevet bygget et sommerhus, og det bliver nu flittigt brugt af hele familien.
Dagene er gået med at dase, lege ved vandet, sejle og bade - og ikke så meget andet. Nu daser vi i sofaen derhjemme, mens regnen siler ned - og det er faktisk også ret hyggeligt :-)6 kommentarer:

 1. det ser super hyggeligt ud! Det har været en god investering med det sommerhus hva?

  SvarSlet
 2. Kunne nu godt lige ha' taget endnu et par dage ;o).

  Dejlige billeder!

  SvarSlet
 3. Nydelig sommerstemning. Her sitter vi også inne i sofaen og koser oss på en regnværsdag. D

  SvarSlet
 4. Det ser simpelthen så skønt ud - jeg håber, I har hygget jer rigtig meget!
  Kh

  SvarSlet
 5. Skønne ferie billeder. Vi drager til Bornholm mandag til torsdag. Ber en lille aftenbøn for at regnen må styre uden om øen.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer:-) Ja, det var en god investering, som min morfar foretog sig for 80 år siden. En investering, som vil komme familien til gode i mange år:-)
  Og jeg skal nok også be om godt vejr i næste uge, Lise:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet