søndag den 1. juli 2012

Retrostof til salg


Jeg har brugt en stor del af min dag på at fotografere og måle de stoffer, som jeg har for meget af, og som derfor skal sælges. Sikke et arbejde! Derfor kommer indlægget også så sent (og til fordel for alle natteravnene). 

Alle stoffer er lagt til salg under min "stof til salg" fane. Det er store stykker i fin stand og til fornuftige priser. Og der er hele 57 forskellige stoffer (samt en enkelt stofpakke) at vælge imellem.

Klik her, hvis du gerne vil fristes!

Skriv en mail til mig, hvis du gerne vil købe - forvent dog først at få svar i morgen (mandag), da jeg snart må i seng:-) Derfor trækkes min giveaway med bogen "Made by me" også først i morgen.


3 kommentarer:

  1. Fantastisk! Har været inde og bestille lidt. Der er meget lækkert!

    SvarSlet
  2. Har lige ryddet op i mit. Og lovet mig selv at jeg ikke køber mere vintage stof før jeg ved hvad jeg skal bruge det til. Men har været inde og kigge. Lækkert ser det ud. Prøver på at finde på ting med det stof jeg allerede har og få tyndet lidt i det.

    SvarSlet
  3. Jeg har sendt dig en mail :)

    SvarSlet