mandag den 16. juli 2012

Nye vintage-mønstre til mig selv

Tre nye mønstre har fundet vej til min samling. Alle er fundet på etsy.com. Mønstrene er fra 60erne og en helt anden stil end de store 50er kjoler, som jeg normalt syr til mig selv - men forandring fryder, ikke sandt? Det bliver en udfordring at få disse mønstre til at passe mig, for de er alle små i størrelserne - og som I kan se, skal de sidde kropsnært, så her kan man ikke springe over hvor gærdet er lavest!

9 kommentarer:

 1. Det skal der nok komme noget rigtig lækkert ud af. Du er da heller ikke kendt for at springe over, hvor gærdet er lavest :-)

  SvarSlet
 2. Hej Anna
  Jeg kan SÅ se dig i 2087 fra McCall`s! Det bliver super spændende at se, hvad du får til :)
  Etsy har rigtig mange gode mønstre, jeg vænter også selv på nogle vintage mønstre jeg netop har bstilt derfra. Spændende! :D

  God fornøjelse med dem! Del gerne af dine erfaringe med hvorledes det er at sy dem. Jeg er nybegynder ;)

  Kh Marthe

  SvarSlet
 3. Du bliver da for lække i de kjole ;) jeg kunne nu også godt blive inspireret til en spencer til æblepigen. Jeg er vild med dem på det første ark, og de lange kraver dem havde jeg da glemt, bliver helt glad.

  SvarSlet
 4. Det bliver da for lækkert Anna, glæder mig til at følge det.

  SvarSlet
 5. Tøffe kjoler - gleder meg til å se hvordan de blir :)

  SvarSlet
 6. Fede kjoler :)
  Jeg har købt to vintage mønstre på etsy fea en der har et system så lige fra børn til xxl kan passe dem.
  Jeg er ved at tage mod til at sy dem.

  SvarSlet
 7. Fine mønstre - jeg var så heldig at finde nogle rigtig fine vintage mønstre i den lokale genbrug i Sverige til den nette sum af 20 svenske kroner - hvis du har lyst kan du se dem her http://carlaogkrudtuglen.blogspot.dk/2012/07/genbrug-i-sverige.html. Glæder mig til at se når du får syet nye kjoler.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 8. Jeg synes kjolene på disse mønsteret har så fin fasong. Lykke til med syingen. Vi får vel se det ferdige resultat? D

  SvarSlet
 9. rent flash back - hvilket minder mig om alle mønstrene jeg har liggene fra min mor. Glæder mig til at se de færdige resultater.

  SvarSlet