lørdag den 14. juli 2012

Nye darlings - og en ny omgang afvænning på vej?

I de seneste par uger er der dumpet nye darlings ind af brevsprækken. Ovenstående er kun halvdelen af de stoffer, der er ankommet. Og selvom jeg har fået solgt en del stof ved mit stofsalg, kan det ikke rigtigt ses på stofhylderne. Jeg må vist hellere i gang med en ny afvænning - men det kan vente til august - eller måske september - eller oktober, ikke? ;-)9 kommentarer:

 1. Hej Anna
  Oh, la-la! sier jeg bare

  Smil fra Marthe

  SvarSlet
 2. Ja jeg siger også oh la la :D Det øverste er jeg vild med!! Sig til, hvis du vil sælge lidt :)

  SvarSlet
 3. Ja jeg er også vild med det øverste, suk...!

  SvarSlet
 4. Hehe ja sådan nogle som os bliver jo ved med at falde i.... Det må være vores lod. Der er også stof på vej i min retning, selvom jeg sagde at der var indkøbs stop efter min tur til Paris. Men ok det var i april :-)
  Nyd dagen!

  SvarSlet
 5. Åh super fine ting.....
  Skriver du ik lige en mail til mig Michellekjaer@hotmail.com
  Har noget jeg vil sende din vej nemlig...
  Kh Michelle

  SvarSlet
 6. Hi hi. Ja det er virkelig svært ikke lade sig friste hele tiden.

  SvarSlet
 7. jeg er forelskede i det nederste billede du viser så det må gerne komme til salg :) eller hvor kan det købes ?

  lilla/pink er bare mig :)

  SvarSlet
 8. Uuuh, jeg er også vild med den nederste (og den mellemste... Og den øverste... Og :-)). Men den nederste, suk, wow!

  SvarSlet
 9. Tak for jeres kommentarer - dejligt at høre, at der er andre afhængige derude:-) Stofferne på øverste og nederste billede er begge fra Mirjam - med bloggen Æbleblomst. Jeg er dog ikke sikker på, at hun har mere, men I kan jo høre hende:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet