lørdag den 14. juli 2012

Lübeck


Så er vi hjemvendt fra vores ferietur til Lübeck. Vejret var ikke ligefrem med os, og af den grund brugte vi da også to dage i et indendørs vandland ved Travemünde. Og ellers har vi hygget os på hotellet og i Lübecks smalle og meget charmerende gader. Jeg fandt selvfølgelig et par stofbutikker og har også købt lidt med hjem - stof er lidt billigere i Tyskland. Men ellers var der desværre ikke mange spændende butikker, hverken tøjmæssigt eller indretningsmæssigt. Som tysklærer holder jeg meget af tyskerne og deres mentalitet, men nej, hvor har de bare en grim stil!

9 kommentarer:

 1. Sikke flotte billeder fra Lübeck, der er utroligt smukt i de gamle gader.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er nemlig rigtig flot - og det er sjovt at gå rundt mellem de gamle bygninger og tænke sig tilbage til middelalderen. Imponerende, at så mange af de gamle huse har overlevet - det er altså ret unikt.

   Slet
 2. Det ser ud til i har haft en god tur med lækkert vejr! Lübeck er bare fantastisk! Men ja, jeg giver dig fuldstændig ret i det med tøj og indretning :o) Men ok, måske er de bare foran, vi er jo vilde med deres 70'er stof...
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan godt være, at vi er foran:-) Eller også kommer retrostilen aldrig til Tyskland. Heldigvis er vi da forskellige - for ellers ville det hele blive meget kedeligere. Men jeg kunne nu godt have tænkt mig at have fundet flere gode butikker.

   Slet
 3. Ja, jeg er også kommet hjem fra Tyskland med eneste indkøb foretaget hos Duborg;) Skønne billeder ellers;)

  Kat/ Søster Lystig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, der fik vi også brugt lidt penge:-) Når man nu alligevel kommer forbi, bliver man jo nødt til at have lidt cola, øl og nutalla med hjem:-)

   Slet
 4. Tak for skønne billeder :)

  Jeg er især vild med det, hvor Lara står med dukkeliften og kufferten ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er vi på vej hjem, og hun har pakket sit legetøj samt sine dukker - så hun er klar:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Sikke nogle dejlige billeder..:) Er også fan af hyggelige Lübeck - selvom jeg kun har været der til jul;)

  SvarSlet