lørdag den 28. juli 2012

Et nyt fantastisk stoffund

Der findes ikke noget bedre end at komme hjem fra sommerferie og finde stof i sin postkasse:-) 
Og for mit vedkommende lå nedenstående stoffer og ventede på mig. Og dem har jeg glædet mig som et lille barn til at modtage. 

I min evige søgen efter smukke stoffer faldt jeg for et par uger siden over den tyske stofbutik Michas Stoffecke. Alle stofferne i dette indlæg er fra denne webshop. Det første stof er dette jersey i et fantastisk retro-brøneprint. De små gule tigere er simpelthen så søde - og retrofarverne er - som I nok ved - lige mine farver. Det fås også i andre farvekombinationer, som kan ses her. Det er perfekt til små bodyer, trøjer og babyjakker - og hvad jeg ellers kan finde på. Stoffet virker som en rigtig god kvalitet. 
Det næste stykke stof, som jeg blev nødt til at købe en meter af, er også jersey, som jeg tænker skal blive til trøjer og bodyer. Det er helt vidunderligt i farverne og minder jo unægteligt om Graziela-kløver stoffet. Det fås også i andre smukke farvekombinationer og kan ses her.
Stofferne herover er en slags isoli og helt fantastisk. Der er ikke nær så meget stræk i det som det isoli, jeg ellers kender til, men det er en lækker tyk kvalitet. Jeg tænker, det skal bruges til kjoler, bukser, jakker og sovedragter. Det fås også i andre farvekombinationer og kan ses herOg så var jeg så heldig at finde stræk-frotte i mange smukke farver. Det er ellers ikke nemt at finde stræk-frotte (og ikke håndklæde-frotte, som kun kan bruges til badekåber). Faktisk kender jeg ingen stofbutikker i Danmark, som sælger det. Med stræk-frotte kan man lave kreationer ala Moonkids', og ovenstående stoffer skal da også bruges til bukser, trøjer og sweatshirts. Jeg valgte en retrogul samt en flot turkis, men der er et utal af farver, som kan ses her. Kvaliteten virker til at være rigtig god, og det koster ikke alverden. Stræk-frotten findes også med store polkaprikker, og det fås også i mange farvekombinationer. Det kan også fås i en jerseyudgave. Alle disse stoffer kan ses her.
Der kom lidt flere jerseystoffer med, som de to ovenstående billeder viser. 
Sidst, men bestemt ikke mindst, kom der to bomuldsstoffer med - et turkis med påfugletryk og et med små lyserøde og lilla æbler. Æblestoffet findes i andre farver og fås også i interlock - det kan ses her.

Stof i Tyskland er billigere end i Danmark, så her kan man sagtens spare en del penge. Fx koster stræk-frotten 111 kr meteren og jerseyen med Graziela kløverne 140 kr meteren. Og portoen til Danmark var ikke urimelig dyr, synes jeg. 

Eneste ulempe ved Michas Stoffecke er, at man ikke kan betale med visakort, men derimod skal lave en bankoverførsel. Har man netbank, er dette dog ikke noget problem. 


32 kommentarer:

 1. Tak for tippet! Og sikke da nogle lækre, flotte stoffer! Glæder mig til at følge med i, hvad du får lavet ud af dem :-)

  SvarSlet
 2. Åh, vad mycket fina tyger! Förstår verkligen att du blev glad för alla dom. Det med tigrarna är nog min absoluta favorit!

  SvarSlet
 3. Åh hvor er det fint, især det med tigrene.. Du må da have lagt en mindre formue for alle de lækkerier :)

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor har du power shoppet!! Hehe er indkøbsstoffet rykket til næste måned?? Jeg har det på helt samme måde som dig.
  Lækre lækre stoffer. Jeg tror snart jeg vil kaste mig ud i at sy i Jersey stoffer, for jeg bliver vildt inspireret! Har du en coverlocker eller klarer du dig uden?
  Kh viola og velkommen hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Viola

   Jeg har ikke en coverlocker og klarer mig fint med overlocker og symaskine:-) Jeg drømmer dog om en coverstich maskine, som er den, der kan lave dæksøm, som er den mest professionelle oplægning - sådan som jeg har forstået det. Men jeg klarer mig fint uden - det andet er vist luksus:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 5. uh nu lokke du... ikke godt, jeg har brugt alt for mange penge i denne måned, bestilte lige 3 sy bøger på etsy i går, nu må det hellere stoppe...
  Men mange tak for tippet, gemmer lige adressen for det frotte kunne jeg godt bruge, og de tiger er så fine.

  SvarSlet
 6. Ej hold nu op nogle fede stoffer. Jeg skal simpelhen til at arbejde med jersey :o) Tak for tippet. Jeg tror jeg skal besøge den butik når jeg er på den anden side af mit bryllup ;o)

  SvarSlet
 7. Uh ha, det ligner nogle spændende kreationer, som jeg glæder mig til at følge....

  SvarSlet
 8. tak fordi du deler! - det med kløver er altså herligt!.. ja det er de jo faktisk allesammen:-)

  SvarSlet
 9. Oi, så utrolig fine stoffer!! Stretchfrotte har de forresten på Jofotex også (og faktisk på tilbud akkurat nå), jeg har akkurat sydd en pysj i stretchfrotte derfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, der er der også stretchfrotte at finde:-) desværre en lidt dyr porto, så vidt jeg husker - men har endnu ikke bestilt derfra.

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Tak for tippet- sikke nogle lækre stoffer! ;)

  SvarSlet
 11. Uha for nogle lækre stoffer. Den shop bliver jeg vist også nødt til at besøge en dag! KH Maria

  SvarSlet
 12. Skønne skønne stoffer!! Jeg kom også hjem for et par dage siden og fandt lækre stoffer i min postkasse - tak for det, søde Anna:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - dejligt, du blev glad for det:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 13. Wauuwww noget lækkert stof. Har også været inde og kigge på hjemmesiden, og der er godt nok mange skønne stoffer! Glæder mig til at se hvad du får ud af de skønne stoffer.
  :o) Karina

  SvarSlet
 14. Hod da helt op nogle lækre køb. Det var da et farligt link du gav der. Der er godt nok meget lækkert at komme efter. Puha puha skal vist styre mig lidt for ikke at bruge en formue der:-)

  SvarSlet
 15. Hvis du tilfældigvis syr en bluse i str. 98 i kløverstoffet, vil jeg gerne melde mig som køber. Det er bare alt for skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg se om jeg kan huske:-)

   Slet
 16. Ej, glæder mig helt vildt til at se hvad du får ud af det...det kan da kun blive godt!...og så må jeg da vist omkring den butik - tak for tippet ;o)

  SvarSlet
 17. sikke et fund af en netbutik!!:-P
  min bank tager 15 kr for en udenlandsk overførsel via netbank, og det er vist i den billige ende??!
  dét der 'slags isoli' ligner babyfløjl... hvordan ser bagsiden ud...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Min tager 20 kr, så ja, det skal selvfølgelig lægges oveni den samlede pris. Men det kan stadig betale sig at købe der, også selvom man ikke skal købe så meget, for meterprisen er en del lavere:-)
   Det er ikke babyfløjl, selvom det ligner - men tykkere end isoli. Bagsiden er hvid - det er tætvævet og med et skær som velour.

   Kh
   Anna

   Slet
 18. Endnu nogle skønne stoffer og farlige links! Sørme godt at jeg bogstaveligt talt slet ikke har plads til mere stof! (men har jo brugt lidt - så må man vel også købe lidt nyt ...)

  SvarSlet
 19. Så mange skjønne stoffer - gleder meg til å se hva du kan trylle frem av dem :)

  SvarSlet
 20. WAUW!!!Det bliver vist et dyrt bekendtskab... Hold da ferie der er mange lækre ting. Tak for tippet.
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 21. lækre sager, ærgeligt at man har stofshoppeforbud

  SvarSlet
 22. Hej Anna.
  Hvad er forskellen på jersey og interlock?
  Har du nogensinde prøvet at tjekke Dewanda.de ud?

  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Dewanda.de kender jeg godt - der er mange skønne stoffer og kreationer for den sags skyld:-)
   Jeg er faktisk lidt i tvivl om forskellen på jersey og interlock - mon der er andre bloggere, der kan svare på det?

   Kh
   Anna

   Slet
 23. DaWanda.de

  Lisbeth

  SvarSlet
 24. Fantastisk mange fine stoffer der, takk for link og tips!!
  Farlig farlig :O)
  Gleder meg til å se hva du syr av disse :O)
  Nina

  SvarSlet
 25. Sikke nogle lækre stoffer. Tak for linket. Den side vil jeg handle på meget snart. Men skal lige først de hvad du får ud af de du har købt. Måske kan du inspirere....

  SvarSlet
 26. Ja wauw nogle fine stoffer... Elsker Turkis så må da vist bare en tur der forbi? Jeg kunne så godt tænke mig at vide forskellen på jersey og isoli? Er det tykkkelsen på stoffet, eller hvor meget stræk der er i??

  KH Nanna

  SvarSlet