lørdag den 16. juni 2012

Weekend-planer


Vi har et lidt stramt program denne weekend - huskig i dag, familiebesøg i morgen og tonsvis af skolearbejde (bl.a. forberedelse til tyskeksamen i næste uge - min første nogensinde som lærer, så jeg har mindst lige så mange sommerfugle i maven som eleverne). 

Men jeg SKAL altså også have syet lidt - ellers er det ikke en god weekend for mig! Bl.a. skal dette tæppe sys, og mit bidrag til "Made by me" skal laves færdigt. Og så ligger der jo metervis af lækkert jersey samt en omgang elefanter, som jeg har store planer med - hvorfor har weekenden ikke flere dage?

Hvad mon du skal lave?

10 kommentarer:

 1. ønsker dig en vidunderlig weekend og held og lykke med næste uge. Jeg skal smugkigge til tyskeksamen næste uge, så jeg ved hvad der venter mig fremover :)
  håber det bliver en god oplevelse...og spændende med huskig:)
  kh kirsten

  SvarSlet
 2. Dejlig pakket weekend, nogle gange kunne man godt ønske sig lidt flere timer så der var plads til ALT det man gerne vil.
  Held og lykke med eksamen i næste uge, både til dig og dine elever. Det er min tur næste år, her skal jeg have min dejlige elever op til engelsk. Jeg har fået lov til lige at smugkigge på tre eksamner i sidste uge så jeg har en ide om hvad det er der venter mig næste år.

  SvarSlet
 3. Ja, det lyder da til, at du har rigeligt at se til! Kan godt forstå du har sommerfugle i maven, det bliver da spændende.
  To af mine brødre kommer på weekend, så den står på hygge og en tur i eksperimentarium. Ku' nu ellers godt bruge lidt krea-tid...

  SvarSlet
 4. Rigtig god fornøjelse med huskigget,jeg håber I finder noget som I syntes om. Det bliver spændende :)) Jeg er spændt på at se dit tæppe færdigt, du har jo lavet så mange flotte tæpper tidligere :))

  SvarSlet
 5. Lykke til med å se på hus. Det er alltid spennende å få elevene opp til eksamen. Jeg restaurerer en krakk, og i kveld skal vi på pølsefest til naboen. Skulle være hageparty, men her pøsregner det. Flotte lappetepper du syr. God helg. D

  SvarSlet
 6. Det lyder som en travl weekend.
  Jeg skal netop til at lave fondant blomster til cupcakes til min 30 års fødselsdagsfest (hippiefest) om 14 dage. Ellers står den på syge børn og et sølvbryllup.

  SvarSlet
 7. Ja det lyder som en dejlig weekend:)
  Jeg skal sidde med fødderne oppe (så meget man nu kan med 2 skønne unger )
  Også har jeg et hækleprojekt der skal færdiggøres.

  SvarSlet
 8. Låter som att helgen är fullbokad till varje minut. :-)
  Önskar dig en fin helg!

  SvarSlet
 9. Kos deg masse i den hektiske helgen! Og så gøy at du også kom med i den nye "made by me" :) Da kommer vi i samme bok :) Gleder meg masse til å se resultatet! God helg :)

  SvarSlet
 10. Endnu en gang en fin kjole til Lara. Tænkte på, om du også syr til unge piger og kvinder? Kunne vildt godt tænke mig nogle af dine mønstre, hvis du altså har nogle til unge piger og kvinder?

  Mvh Helena

  SvarSlet