fredag den 15. juni 2012

Vinderen af min elefant-patchworktæppe-giveaway


Så er dagen kommet, hvor min elefant-patchworktæppe-giveaway skal udtrækkes. Det var slet ikke meningen, at den skulle køre så længe (2 måneder) - jeg skrev en forkert måned på billedet og opdagede det først flere uger efter. Ja, sådan kan det gå, når der er for meget at se til.  

Jeg er både glad og stolt over, at så mange har villet deltage. I alt er der 357 kommentarer. Tusind tusind tak for det! Det er altid lidt nervepirrende, når præmien er noget, man selv har lavet. Det er som at sætte en del af sig selv på spil.

Vinderen af denne giveaway er ejeren bag bloggen Av Meg. Hun syr selv og virker rigtig dygtig til det. Se hendes fine blog lige her.

Og til ejeren af Av Meg (som jeg desværre ikke kan finde noget navn på): Vil du skrive en mail til mig med din adresse og farveønsker? 

God weekend til jer alle!

8 kommentarer:

 1. Åh øv! ;-) Tillykke til Av Meg. :-)

  SvarSlet
 2. Så heldig! Er einig at AV meg syr kjempefine ting, så desse stoffa vert nok godt nytta:-)

  SvarSlet
 3. Stort GRATULERER til den heldige vinneren! :0)

  Smil fra Marthe

  SvarSlet
 4. WOW! Nå holdt jeg på å sette maten i halsen - så glad jeg ble! Det er da utrolig at jeg har vunnet :) Jeg sender deg straks en mail og jeg heter Elisabeth :)

  SvarSlet
 5. Heldige asen, stort tillykke til vinderen ;0)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer:-)

  Eisabeth; dejligt du blev glad - glæder mig til at komme i gang med dit tæppe.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. åååh - jeg sad SÅDAN og ønskede at der stod Rieke :) satans...

  Hvad siger du sådan et tæppe koster?

  SvarSlet