tirsdag den 19. juni 2012

Undertrøje med retrohjerterSå fik jeg sat saksen i mit nyindkøbte jerseystof fra svenske liandlo.com, og det kom der denne undertrøje ud af. Små hvide hjerter på rød bund og med brune ribkanter. Kan det blive mere retro? 

Inden jeg syede, vaskede jeg stoffet - og det er altid lidt nervepirrende at vaske jersey. Min oplevelse er, at det ofte hurtigt bliver forvasket at se på - nogle gange allerede efter første vask. Det er fx problemet med det ellers så skønne abe-jersey, som disse bukser er syet i. Men dette stof - og de andre stoffer fra liandlo.com - overrasker mig positivt. Man kan faktisk ikke se, at de er blevet vasket. 

Næste projekt er en sommerkjole i mit nyindkøbte jersey - her vil jeg også lave en diy. Og der kommer også vejledninger til påsyning af ribkanter. Så der er altså flere jersey-indlæg på vej. Og hvis bare døgnet havde lidt flere timer, så var de allerede kommet! :-)

13 kommentarer:

 1. Hvor er den fin :o)
  Det er ikke alt det abejersey der bliver forvasket og mister farve. Det første min lokale stofpusher fik i sin tid var sådan. Så fik de lavet noget nyt der var meget bedre :o) De har også aberne i velour :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre - dvs. man kan trygt købe det igen? Jeg var rigtig skuffet over det, jeg købte i sin tid - men det er længe siden.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Det kunne man i hvert fald dengang, men det er også længe siden jeg har haft købt det.

   Slet
 2. Hvor er den retro på den skønne måde! Perfekt som en lille sommertop med et par shorts eller en lille nederdel til :-)

  SvarSlet
 3. Ej den er skøn..! Må simpelthen få kigget lidt nærmere på den hjemmeside.. ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin. Du er så god til at sammensætte :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den sød! Synes i det hele taget du laver nogle skønne ting!

  SvarSlet
 6. Sikke en fin undertrøje! Glæder mig til ribkantsvejledning, for denne her er virkelig flot syet på. Det er desværre også min erfaring at det meste trykte jersey ikke holder sig så godt i vask...

  SvarSlet
 7. Den er så fin og retrolækker!

  SvarSlet
 8. Hvor er den skøn! Du er velsignet med et ganske særligt talent!
  Glæder mig til dine kommende DIYér!
  Smil fra Sidsel

  SvarSlet
 9. Fed retro ting!! Elsker de brune kanter... og mon ikke døgnet får flere timer lige om lidt...? Jeg håber stadig...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 10. Åh jeg går og glæder mig SÅ meget til DIY på både kjole og ribkanter! :-) Fedt print, skal helt klart ha bestilt noget hjem derfra. :-)

  SvarSlet
 11. Ej den er bare for fin, Anna!! Du er så sej... Hvor mon du har mønsteret fra..? Mangler gode mønstre til Jersey-træning..;)

  SvarSlet