tirsdag den 5. juni 2012

Retro højdemåler


For ikke så længe siden fandt jeg denne skønne børne-højdemåler på et loppemarked. Den måtte selvfølgelig med hjem til Laras værelse. Både farverne og motiverne er fantastiske, synes jeg. Jeg får lyst til at lave dem som applikationer på tøj - men det må vente til senere. Lige nu er der mere end rigeligt på arbejdet (med eksamen i 9. klasse), så der er ikke meget tid til syning. Men fin, det er den da, ikke?

11 kommentarer:

 1. Ej, den er da bare for fed!!

  SvarSlet
 2. Den er rigtig rigtig sød. Dejligt fund : )

  SvarSlet
 3. Veldig søte motiv - sikkert fine som applikationer :)

  SvarSlet
 4. Nøj, en lækker applikation med den smukke hest! <3

  SvarSlet
 5. Ja applikationer kunne være så flotte- farverne er da dejlige- jeg føler mig hensat til håndarbejde anno 1978 hvor jeg lærte at lave applikationer med vliseline bagpå osv :-)

  SvarSlet
 6. Den er rigtig sød, er den :) Jeg kan huske, at der i børnetøjsbutikken i min barndoms by var en karrussel med lige præcis sådan nogle heste... Den var fantastisk...

  SvarSlet
 7. Hej:) hvad ee chancen for at du ville være interesseret i at sælge dette måle skema? Min bedste venindes datter skal navngives på lørdag og mangler stadig den helt rigtige gave. Så faldt jeg over din blognog var solgt da jeg så denne. Kærlig hilsen en håbefuld marie (moster marie)

  SvarSlet
 8. Hej:) hvad ee chancen for at du ville være interesseret i at sælge dette måle skema? Min bedste venindes datter skal navngives på lørdag og mangler stadig den helt rigtige gave. Så faldt jeg over din blognog var solgt da jeg så denne. Kærlig hilsen en håbefuld marie (moster marie)

  SvarSlet