lørdag den 30. juni 2012

Portrætter



Hele dagen i dag har vi været til havefest hos gode venner og deres dejlige børn. Det har været en skøn dag med et fantastisk vejr - og det er jo om at nyde det, når der nu er langt mellem solskinsdagene. Nu har trætheden meldt sig hos både mig, Lara og Jonas - for mit vedkommende skyldes det først og fremmest en hård uge med masser af ting, der skulle afsluttes, inden sommerferien kan påbegyndes. Men nu er eleverne taget på sommerferie, og jeg er også godt på vej!

I formiddags tog jeg et par portrætter af Lara med de nye blomsterspænder i håret. Linsen er en 50 millimeter fast brandvidde, og den tager altså bare nogle super portrætter, synes jeg. 

Rigtig god lørdag aften til jer alle.





9 kommentarer:

 1. Hun er bare så køn..!:) Jeg håber ferien gør dig lige så godt som den føles herhjemme..;)
  Objektivet fik jeg også i fødselsdagsgave - det er fantastisk..! Ha' en dejlig første ferieaften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne

   Tusind tak for din søde kommentar - og for stoffet, som jeg modtog i denne uge:-) Ja, det er bare super skønt at have ferie. Har dog en masse forberedelse i næste uge, men det er også helt ok. Jeg nyder fakstisk at få ryddet op og forberedt næste skoleår.
   Du må også have en rigtig god første ferieaften - det der er tilbage af den.


   Kh
   Anna

   Slet
 2. Super billeder, jeg har lige været ude og se på sådan en linse idag, er det en 1,8 eller 1,4 du har, jeg er nemmelig sådan i tvivl om hvad jeg skal købe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min er en 1,8 men jeg har ikke forstand på det - synes bare, den tager gode billeder:-) Det var ikke et dyrt objektiv, kun omkring 500 kr.

   KH
   Anna

   Slet
  2. Tak for svar, jeg har lige talt med Anne, hendes er også en 1,8 det er jo til en lidt anden pris, 1,4 koster omkring 3000 tror jeg. Tror altså også jeg går efter en 1,8 så, den burde kunne dække mit behov, og jeg kan lide prisen :)

   Slet
 3. Skønne billeder :)

  Især er jeg vild med udtrykket på det nederste billede!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Smukke unge, og skønne billeder! -de må da uden tvivl komme med i bogen ;-)
  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet