onsdag den 20. juni 2012

Gaver fra BloglandI sidste uge modtog jeg to skønne pakker fra Blogland. Den første var fra Mette, der sendte mig et smukt dynebetræk i gule, brune og orange farver, som jeg har købt af hende. Med i denne pakke var et stort stykke af de smukke østtyske fugle - i en flot ubrugt version. Det var en overraskelse - og sikke en skøn gave at få! Jeg har aldrig før ejet et stykke fugle-stof, da jeg synes, at priserne har været meget høje. Nu har jeg så et stykke - og det skal overvejes nøje, før jeg sætter saksen i det!

Den anden pakke var mindst lige så skøn. Det var fra Viola, som sendte mig den giveaway, jeg var så heldig at vinde hos hende. Pakken indholdt en Ella Lund sybog med mønstre fra 50erne. Og det er jo lige noget for mig! :-) Jeg har tidligere vist denne bog, som jeg også er den heldige ejer af. Ella Lund må vist siges at være 50ernes syguru, ligesom Elsebeth Gynther er 70ernes. Jeg glæder mig til at give mig i kast med bogen - måske finder jeg tid i sommerferien? 

Viola er en dygtig syerske og syr også de skønneste 50er kjoler - du kan se hendes seneste kreation her.

3 kommentarer:

 1. Altid dejligt når pakker kommer godt frem - og ikke mindst bringer glæde hos modtageren :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Jeg er den heldige ejer at Professorinde Ella Lund: Den store Sybog med mønsterark osv. Den har virkelig også sin charme og er så skøn at kigge i. :)

  SvarSlet
 3. Ih mange tak for de søde ord :-) Rigtig god fornøjelse med bogen :-)
  Kh Viola

  SvarSlet