mandag den 11. juni 2012

Et stykke retrostofs forvandlingHvor er det dejligt, at så mange vil deltage i min nye giveaway! Det gør mig rigtig glad. Men jeg forstår det nu godt, for det er en super lækker sybog, der er på højkant :-) Glæder mig til at fortælle mere om min rolle i den næste "Made by me", men det må vente lidt endnu. 

Husk, at jeg også har min elefant-patchwork-babytæppe-giveway, som trækkes på fredag. Den kan du se lige her

I weekenden gav jeg mig i kast med ovenstående stykke retrostof i smukke lyserøde og lilla nuancer. Hvad det ender med, viser jeg en dagene. Mon I kan gætte det? Det er ikke så svært;-)


2 kommentarer:

  1. Fantastisk farve, virkelig noget smukt stof, glæder mig meget til at se hvad du får ud af det :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det noget skønt stof Jeg glæder mig til at se det færdige resultat :o)
    Hvor har du bestilt mærket der sidder i?

    SvarSlet