torsdag den 14. juni 2012

Et fantastisk stoffund

I min evige søgen efter nye stoffer faldt jeg over et svensk website, som sælger jersey-metervarer i de fineste farver og mønstre. Jeg blev fristet og købte et par meter af stofferne, og i går ankom de så til mig. Og de er intet mindre end fantastiske - se selv her: 
Små hjerter på rød baggrund og fine fine kløvere ala Graziela på grøn, lilla og rosa baggrund. Kløverne er også ret små og egner sig derfor fint til børnetøj!

Mærket hedder liandlo.com, og foruden skønne skønne jerseystoffer i smukke farver, sælger de også børnetøj. Jeg blev lidt mere fristet og måtte have denne flotte heldragt med: 


Jeg synes, det er svært at finde flotte børne-jerseystoffer, så denne side er noget af et fund for mig. Nu skal der sys bodyer, trøjer, cardigans og heldragter til alle de babyer, der efterhånden er i min omgangskreds:-) 

Vil du selv tjekke siden ud, så klik lige her - hvis du altså tør lade dig friste!

14 kommentarer:

 1. super lækker butik - tak for link :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er super lækker - og super fristende:-)

   Slet
 2. åh Anna! - tusind tusind tak! - jeg så for et stykke tid siden et billede af en baby iført en body med print af oldemorfirkanter!! -jeg vidste med det samme at sån en skal min julebaby altså ha! - men hvor den kom fra fandt jeg aldrig ud af.. det ved jeg nu;-)HURRA!

  der er virkelig meget skønt jersey på deres side.. og som du selv skriver så er det altså ikke nemt at finde..:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme:-) Ja, jeg kan se, at de også har jersey.oldemorsfirkanter - glæder mig til at se, hvad du får ud af det:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Åh Gud nej - det kan godt gå hen og blive dyrt - alt for mange lækre ting. " heldigvis" ingen boder i fidusens størrelse...

   Slet
 3. Uh, labre sager - men fragten til danmark fik mig hurtigt til at tømme kassen igen for nu - for 150 kr i fragt så kan det vist ikke betale sig kun lige at nuppe en enkelt meter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nok en god ide at gå et par stykker sammen - eller gøre som mig og købe hele 7 meter:-) Heldigvis er den svenske krone jo ikke nær så dyr som den danske - det er altid noget.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Hæhæ, ja 7 meter er også et rigtig godt bud - troede bare jeg lige skulle impuls shoppe lidt - men må vist hellere vente og så lige planlægge indkøbet istedet :)

   Slet
 4. Jeg tænker at jeg ikke tør kigge - men nu ved jeg da hvor linket ligger ;-) Tak!

  Hilsner fra Maria på Abeslottet.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Puha de har meget fedt. Super fristende. Det kan da gå hen og blive dyrt.

  SvarSlet
 6. Har lige kigget og hold da lige op nogle lækre prints de har..... Meget fristende

  SvarSlet
 7. Hihi, jeg synes, du har formået at begrænse dig ret godt. Jeg endte med 14 meter fra denne biks og 12 meter fra 3 andre, så der er nu 26 meter blandede goodies på vej til mig = skøre skid!

  Jeg har i øvrigt bestilt materialer til vores projekt den 3. Jeg håber, jeg har husket det hele - mon du har uldgarn og brodergarn i de rigtige farver liggende?

  Kh Line

  SvarSlet
 8. Kære Line

  Jeg synes overhovedet ikke, du er skør! :-) Glæder mig meget til at se de stoffer, du får hjem - også fra de andre butikker - og bliver helt sikkert fristet til selv at købe ...

  Jeg tjekker lige op med garn og uld - er helt sikkert på broderigarn, men ikke sikker på, om jeg har uldgarn. Glæder mig til projektet:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet